Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Actueel


Samen sterk voor een schone stad!

Morgen, zaterdag 21 september, is het World Cleanup Day. Het grootste burgerinitiatief ter wereld dat zich inzet tegen zwerfafval!

Ook in Tilburg trekken vrijwilligers door straten, parken, bossen om samen zwerfvuil op te ruimen. Groen Xtra faciliteert door zwerfafval grijpers en afvalzakken te verstrekken.

Om…

Personeelsadviseur

Als personeelsadviseur ben je de spin in het web binnen de verschillende onderdelen. Als directe sparringpartner van het managementteam ben je betrokken bij de ontwikkeling en het beleid van de organisatie. Je adviseert en ondersteunt leidinggevenden en medewerkers bij afdelings- en personele vraagstukken op het gebied van rechtspositie, verzuimbegeleiding, wet- en regelgeving en loopbaanontwikkeling.

Meewerkend Voorman

Klopt jouw hart sneller van het groen in de buitenruimte, ben jij een aanpakker met leidinggevende ervaring en zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor een mooie en schone leefomgeving in regio Tilburg? Dan zoeken wij jou!

Controller

Als Controller vertaal je het organisatiebeleid – samen met jouw collega’s – naar (meer)jarenplannen, begrotingen en budgetten. Je stelt hier maandelijks een rapportage over op. Dit betekent dat je tijdig risico’s en kansen signaleert. Je bent een stevige sparringpartner – adviseur voor het management en directie -op het terrein van bedrijfsvoering.

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep