Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Actueel


Teamleider 32-36 uur per week

Als teamleiding ben je verantwoordelijke voor de leiding en begeleiding van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. De begeleiding is gericht op ontwikkeling.

Feestelijke seizoensopening kinderboederijen in Tilburg

Het is weer zover. Op zaterdag 7 mei is de seizoensopening van diverse kinderboerderijen in Tilburg. De kinderboerderijen hebben hard gewerkt om alles klaar te maken voor het seizoen. Zo is na twee jaar Kinderboerderij Maria Goretti weer geopend: geheel vernieuwd, opgeknapt en opgefrist. Laat…

Uitvoerder Groen Xtra 32-36 uur per week

Klopt jouw hart sneller van het groen in de buitenruimte, heb jij groene vingers en zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor een mooie en schone leefomgeving in de regio Tilburg? Dan zoeken wij jou!

Meewerkend Voorman Groen

Klopt jouw hart sneller van het groen in de buitenruimte, heb je ervaring met het aansturen en begeleiden van medewerkers en zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor een mooie en schone leefomgeving in regio Tilburg? Dan zoeken wij jou!

De Diamant-groep heeft een nieuwe label!

Onze organisatie is continue in ontwikkeling. We zitten midden in de overgang van een klassieke uitvoeringsorganisatie SW naar een modern ontwikkel- en werkbedrijf. En dat betekent nogal wat. Het aantal medewerkers daalt elk jaar en de arbeidsmarkt vraagt iets anders dan we tot nu toe…

Groepsbegeleider De Schoonmaak Coöperatie

De Schoonmaak Coöperatie is op zoek naar een groepsbegeleider. Dus wil jij mensen die al een tijd niet meer werken en/of een arbeidsbeperking hebben helpen om zich te ontwikkelen via schoonmaakwerk? Maak jij ‘de ontwikkelroute’ van iedere medewerker tot een succeservaring? Lees dan verder.

Rayonleider De Schoonmaak Coöperatie

Wil jij mensen die al een tijd niet meer werken en/of een arbeidsbeperking hebben, helpen om zich te ontwikkelen via schoonmaakwerk? Maak jij ‘de ontwikkelroute’ van iedere medewerker tot een succeservaring? Kom dan werken als rayonleider bij ons sociaal ontwikkelbedrijf, De Schoonmaak Coöperatie!

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep