Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Actueel


Meewerkend Voorman/vrouw Groen

Klopt jouw hart sneller van het groen in de buitenruimte? Zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor een mooie en schone leefomgeving in regio Tilburg? Dan zoeken wij jou!

Yasin Torunoglu nieuwe algemeen directeur Diamant-groep

Tilburg, 23 december 2022Yasin Torunoglu (1982) is per 6 maart 2023 de nieuwe algemeen directeur van de Diamant-groep. Hij volgt Robert Bool op, die de organisatie 26 januari verlaat.

Torunoglu studeerde Internationale Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na zijn studie ging hij…

Inkoopadviseur aanbestedingen

De Diamant-groep zoekt een inkoopadviseur aanbestedingen. Kun jij structureel werken, zonder bang te zijn buiten de gebaande paden te denken en handelen? Kijk dan snel verder.

Ontwikkelcoach

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van mensen? Sta je stevig in je schoenen en ben je zelfs een tikkeltje eigenwijs? Wij zoeken een creatieve en resultaatgerichte ontwikkelcoach. Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan horen wij graag van jou.

Coördinator archief

Heb jij hart voor het archief? En wil je bijdragen aan de ontwikkeling van mensen? Dan is deze baan bij het "mooiste" bedrijf van Tilburg iets voor jou.

Baanproeverij een succes!

Het is onze ambitie om zo veel mogelijk mensen deel te laten nemen aan het reguliere arbeidsproces. Daarom houden we altijd nauwlettend de ontwikkeling van onze medewerkers in de gaten. Wie is er klaar voor de volgende stap?

Donderdag 29 september hebben meer dan 30…

Enthousiaste stagiaire P&O gezocht! (16 uur p/w)

Als stagiaire P&O ondersteun je het personeelsteam van Groen Xtra bij de uitvoering van diverse operationele HR-taken. Deze hebben te maken met rechtspositie, cao, opleidingen, verzuimbegeleiding en uitvoering Wet verbetering Poortwachter.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep