Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Actueel


Assistent leidinggevende Post & Vervoer (36 uur)

Als assistent leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de planning van het vervoer en de werkverdeling naar de chauffeurs. Een belangrijke taak is de dagelijkse verdeling van het werk. Als werkverdeler ben je verantwoordelijk voor de communicatie met en aansturing van onze chauffeurs.

Meewerkend voorman Groen (36 uur)

Klopt jouw hart sneller van het groen in de buitenruimte, heb je ervaring met het aansturen en begeleiden van medewerkers en zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor een mooie en schone leefomgeving in regio Tilburg? Dan zoeken wij jou!

Van Oordt een tevreden klant: Diamant-groep. What else?

Sinds begin 2016 hebben full-service leverancier van portieverpakkingen Van Oordt, Nespresso en de Diamant-groep een mooie samenwerking. Wekelijks verwerken zo’n 70 medewerkers van de Diamant-groep maar liefst 1,5 miljoen zakjes suiker voor Nespresso.

Marion Oomens, Manager Productie bij de Diamant-groep: “We werkten al langer samen…

Proces- en Informatieadviseur (32-36 uur p/w)

Vind jij het belangrijk dat iedereen kan bijdragen aan het arbeidsproces? Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? En wil jij daar als Proces- en Informatieadviseur aan bijdragen? Dan is deze functie echt iets voor jou. Een functie waarin je maatschappelijke betrokkenheid combineert met ondernemendheid.

Samenwerking Woman IJzer

De Tilburgse binnenstad opgeruimd houden, kosten besparen én jongeren helpen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt? Onze afdeling fietsbeheer maakt het mogelijk door een mooie samenwerking met www.womanijzer.nl.

Jaarlijks verwijderen de medewerkers van fietsbeheer zo’n 1.000 fietswrakken uit de binnenstad. Het opknappen van…

Broek en jas zijn nu tas

Het BAT-personeel in Tilburg kreeg zijn oude kleuren als presentje terug

Het BAT-personeel in Tilburg werkt sinds kort in geelblauw. Of ze nou op de milieustraat staan of met de afvalwagens door de wijken gaan. Dus ging de oude bedrijfskleding de deur uit. Maar de…

Disclaimer - Privacystatement - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2020 Diamant-groep