Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Actueel


Beheerder kinderboerderijen

Als beheerder draag je zorg voor de bedrijfsvoering van de kinderboerderij. Je hebt kennis van dieren en hun verzorging, ontvangt bezoekers, organiseert activiteiten, maakt werkroosters en stuurt de medewerkers aan. De kinderboerderij is een locatie waar educatie, recreatie en ontmoeting centraal staan. Het team van onze kinderboerderijen bestaat naast de beheerder uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt die via verschillende trajecten instromen.

Begeleider P-detachering BBO (36 uur per week)

Als begeleider P-detachering ga je medewerkers begeleiden die via de Diamant-groep gedetacheerd zijn bij een reguliere werkgever. Een dynamische functie waarin je kunt investeren in menselijke en zakelijke relaties. Je bent de spreekwoordelijke spin in ’t web tussen de medewerker, externe werkgever/inlener en de eigen organisatie!

Individueel begeleider La Poubelle, 32 uur

Ben jij een enthousiaste, ervaren en gedreven begeleider, die passie heeft voor én ervaring heeft met het werken met mensen met verschillende achtergronden en kwetsbaarheden? Zijn de woorden daadkracht, motivator en denken in mogelijkheden op jou van toepassing? Ben je in staat een prettige open en vertrouwelijke sfeer te creëren? En ben je op zoek naar een baan die je iedere dag weer uitdaagt? Dan kun jij jezelf bij La Poubelle overtreffen!

Jaarverslag 2020

Met trots presenteren wij het Jaarverslag 2020 van de Diamant-groep. In vogelvlucht nemen we u mee in bijzondere momenten die het jaar hebben gemarkeerd. We spreken tien medewerkers over hun werk en ondernemers vertellen waarom ze kiezen voor een samenwerking met de Diamant-groep. Daarnaast tonen…

Coördinator Fietsbeheer (32-36 uur)

Als coördinator stuur je samen met de teamleider de medewerkers van de fietsenstallingen aan. Wil jij een bijdrage leveren aan onze dienstverlening en ontwikkeling van mensen in de maatschappij? Ben je klantgericht, servicegericht en representatief? Ben jij iemand die mensen motiveert en stimuleert en daarbij de resultaten in het oog houdt? Dit alles gecombineerd in een unieke dienstverlenende omgeving? Dan komen wij graag in contact met jou.

Projectleider (bedrijfsleider) Kwekerij (32-36 uur per week)

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het bedrijfsmatig en commercieel aansturen van de werkzaamheden van de Kwekerij. Je draagt onder andere zorg voor het teelt- en stekprogramma, het inkopen van stekmateriaal, de verkoopactiviteiten aan boomkwekerijen en de in- en ompakwerkzaamheden van bierbrouwerijproducten.

Assistent leidinggevende Post & Vervoer (36 uur)

Als assistent leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de planning van het vervoer en de werkverdeling naar de chauffeurs. Een belangrijke taak is de dagelijkse verdeling van het werk. Als werkverdeler ben je verantwoordelijk voor de communicatie met en aansturing van onze chauffeurs.

Van Oordt een tevreden klant: Diamant-groep. What else?

Sinds begin 2016 hebben full-service leverancier van portieverpakkingen Van Oordt, Nespresso en de Diamant-groep een mooie samenwerking. Wekelijks verwerken zo’n 70 medewerkers van de Diamant-groep maar liefst 1,5 miljoen zakjes suiker voor Nespresso.

Marion Oomens, Manager Productie bij de Diamant-groep: “We werkten al langer samen…

Samenwerking Woman IJzer

De Tilburgse binnenstad opgeruimd houden, kosten besparen én jongeren helpen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt? Onze afdeling fietsbeheer maakt het mogelijk door een mooie samenwerking met www.womanijzer.nl.

Jaarlijks verwijderen de medewerkers van fietsbeheer zo’n 1.000 fietswrakken uit de binnenstad. Het opknappen van…

Disclaimer - Privacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep