Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

2015 in vogelvlucht

Het jaarverslag 2015 is gereed. In het jaarverslag laten we het jaar 2015 in vogelvlucht zien met als thema ‘Paticipatiewet een nieuw tijdperk’. Wat kun je onder andere lezen in het jaarverslag?

Participatiewet: een nieuw tijdperk
Het eerste jaar met de nieuwe Participatiewet ligt achter ons. Jarenlang had Diamant-groep een duidelijke en vanzelfsprekende rol. We gaven uitvoering aan de Wsw. Met de komst van de Participatiewet is onze doelgroep uitgebreid met mensen vanuit de bijstand die om diverse redenen geen werk kunnen vinden. De Diamant-groep wil voor deze kwetsbare groepen aan de onderkant van de arbeidsmarkt een belangrijke rol vervullen.

Diamant-groep brengt werkzoekenden en bedrijven bij elkaar
Van werkgevers wordt verwacht dat ze de komende jaren in groten getale mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk gaan bieden. Dit is vastgelegd  in het Sociaal Akkoord. De overheid heeft hiervoor een norm van minimaal 125.000 extra banen in 2026 gesteld. Diamant-groep doet er alles aan om bedrijven en werkzoekenden uit de doelgroep bij elkaar te brengen.

Al het advies op één plek: Diamant-groep Adviescentrum
Diamant-groep Adviescentrum vertelt opdrachtgevers zoals gemeenten, UWV en bedrijven over de mogelijkheden van de Diamant-groep. Het Adviescentrum weet alles over werken bij of via de Diamant-groep, over het begeleiden van mensen die aan het werk zijn of moeten, zoals jobcoaching, bemiddeling of loonwaarde-advisering. Maar ook met vragen over de Participatiewet kunnen opdrachtgevers bij het Adviescentrum terecht. We hopen op deze manier de weg naar de Diamant-groep nog makkelijker te maken!

Medewerkers
In deze rubriek beschrijven een aantal medewerkers hun werk bij de Diamant-groep.

Werkgevers
Waarom kiezen werkgevers om samen te werken met de Diamant-groep? Vier werkgevers lichten hun keuzes toe.

Wat kun je nog meer lezen?
Nieuwtjes en weetjes. We stellen het bestuur en directie voor. Financiële cijfers; ook dit jaar heeft de Diamant-groep weer een positief resultaat behaald. Robert Bool (algemeen directeur) en Eric de Ridder (voorzitter bestuur) geven aan hoe zij het jaar 2015 ervaren hebben en geven hun blik op de toekomst.

Benieuwd naar het jaarverslag?
Klik op deze link om het jaarverslag 2015 te lezen.

 

 

Disclaimer - Privacystatement - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep