Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto afval na carnavalsoptocht

Afval carnaval is weer opgeruimd

De carnaval zit er weer op! Behalve een hoop leut heeft dat ook een hoop afval opgeleverd. De mensen van Groen Xtra van de Diamant groep zijn de afgelopen dagen elke ochtend vroeg op pad gegaan om de omgeving weer netjes op te ruimen. 20 medewerkers van Groen Xtra hebben met behulp van bladblazers, harken, papierprikkers en 4 veegmachines maar liefst 120 m3 afval verzameld en opgeruimd! Dit zijn in totaal 4 vrachtwagens vol.

Ook zijn er tijdens de Carnaval veel vrijwilligers actief geweest met het opruimen van zwerfafval. Zo hebben Merel en Roan Jurriaans bijvoorbeeld de opstoet schoongehouden en toeschouwers gevraagd om hun vuilzakken te vullen met als leus: 5 x 11, Een schoner millieu begint bij oewzelluf. Maar ook het initiatief van Roel Collignon die een vuilniszak had opgehangen tijdens de optocht bleek super handig en werd volop gebruikt. Zo hebben we met z’n allen een groot feest van gemaakt én onze stad schoon gehouden!

Woon jij in Tilburg en ruim jij ook wel eens zwerfafval op in jouw omgeving? Of zou je dat willen doen maar heb je wat hulp nodig? Laat het ons weten via info@groenxtra.nl.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep