Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Allround medewerker Personeelsadministratie

De Diamant-groep te Tilburg is een leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Haar missie is begeleiding, werk- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden, waardoor kansen op de arbeidsmarkt toenemen. Ruim 2.300 mensen werken bij of via de Diamant-groep op basis van beschut werken, detachering, begeleid werken of in het kader van de Participatiewet. De Diamant-groep bestaat uit meerdere nauw samenwerkende organisaties en bedrijfsonderdelen.

De Diamant-groep heeft een centrale bedrijfsvoering, die uit een aantal uiteenlopende afdelingen bestaat waaronder de Personeels- en Salarisadministratie. Klantvriendelijke dienstverlening richting andere afdelingen en medewerkers staat hoog in het vaandel. In de dagelijkse werkzaamheden uit zich dit in de uiteenlopende vormen van verwerking, dienstverbanden en salarisbetaling. Uiteraard gebeurt dit met de juiste toepassing en verwerking van de diverse cao’s en rechtsposities.

Per januari 2022 heeft er een overstap plaatsgevonden naar een nieuw geïntegreerd HR & Salarissysteem, AFAS. De werkprocessen binnen HR zijn / zullen hierdoor substantieel veranderen. Dit geldt ook voor de functie-inhoud van de personeelsadministratie. Invoer zal steeds meer worden geautomatiseerd en in het werk komt de nadruk te liggen op het controleren, signaleren, coördineren, bewaken en beheren. De personeelsadministratie zal in deze veranderende omgeving op het gebied van de HR-bedrijfsprocessen de centrale schakel zijn tussen medewerker, leidinggevende en personeelsadviseur. Een functie waarin vernieuwing, uitdaging in het werk, persoonlijke groei en ontwikkeling nauw verbonden zijn.

Vanwege interne doorgroei, zoekt Diamant-groep/18k een nieuwe collega in de functie van Allround medewerker personeelsadministratie (24 tot 36 uur p/week)

Wat ga je doen?

 • Je draagt – samen met jouw collega’s – zorg voor een efficiënte en betrouwbare personeels- en salarisadministratie. Het gaat daarbij om de zorg voor juiste, tijdige en volledige verwerking van alle voorkomende rechtspositionele en personele mutaties en de voortdurende bewaking en controle hiervan.
 • Je ondersteunt de decentrale personeelsbureaus bij de praktische uitvoering van het personeelsbeleid en juiste toepassing van de geldende rechtspositie.
 • Je voert regie op de binnenkomende personele mutaties, toetst de ontvangen opdrachten op rechtmatigheid en geeft zo nodig advies voor een passend alternatief.
 • Je bent de centrale HR-vraagbaak en verleend service en support aan leidinggevenden, medewerkers, personeelsadviseurs en juridische zaken.
 • Je wordt uitgedaagd mee te denken over regelingen, beleid en het verder verbeteren van de dienstverlening, werkprocessen en de inrichting van softwareapplicaties.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal mbo+ werk- en denkniveau gericht op personeel & arbeid, sociale wetgeving, loonadministratie of bedrijfsadministratie. In het bezit zijn van de basisopleiding Payroll specialist (SUE) is een pré.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een relevante werkomgeving en hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • Je bent leergierig, proactief en in staat (ook in soms turbulente perioden) het overzicht te behouden. Andere belangrijke competenties die het succes in deze functie bepalen zijn: ondernemerschap, samenwerken, zorgvuldig handelen en integriteit.
 • Je bent in staat effectief te communiceren (zowel schriftelijk als mondeling) op uiteenlopende niveaus.
 • Je hebt een sterke affiniteit met HR-systemen. Een grondige kennis van AFAS is een nadrukkelijke pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie binnen een klein en gezellig HR-Administratie team dat onderdeel uitmaakt van een Diamant-groep brede professionele HR-omgeving.
 • Er wordt gestart met een tijdelijk dienstverband van één jaar waarbij vanaf aanvang ruimte is voor opleiding en ontwikkeling.
 • Deze functie is – bij volledige functie-uitoefening – in het functiegebouw van cao Gemeenten – ingedeeld in salarisschaal 7. Afhankelijk van de ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.301,- bruto per maand (bij een arbeidscontract van 36 uren).
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot een ware professional.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met het hoofd Personeels- & Salarisadministratie, Ronald van den Brink, via telefoonnummer 013 46 41 300. Bezoek voor meer informatie over onze organisatie onze website (www.diamant-groep.nl).

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in dit profiel? Dan ontvangen we jouw motivatie en CV uiterlijk maandag 15 augustus 2022. Je kunt jouw e-mail richten aan Ronald van den Brink, hoofd Personeels- & Salarisadministratie; personeelsadministratie@diamant-groep.nl.

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep