Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Assistent leidinggevende Post & Vervoer (36 uur)

De missie van de Diamant is ‘een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt’. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet en zoeken wij actief naar nieuwe modellen en initiatieven.

Het bedrijfsonderdeel Post & Vervoer bestaat uit drie afdelingen. Zo verzorgt de afdeling vervoer (met eigen wagenpark) in opdracht van meer dan 60 klanten van maandag tot en met zaterdag de bestellingen van post en pakketten. De afdeling persoonsvervoer regelt dagelijks het woon-werkverkeer van medewerkers die daarop aangewezen zijn. Bij post werken de postkamer, voorwerkers en het team postbodes nauw samen. Met regelmaat wordt projectmatig gewerkt aan mailingen en grote opdrachten.

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie van assistent leidinggevende, met de focus op het plannen van het vervoer en het verdelen van het werk richting onze chauffeurs.

Functie inhoud

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning van het vervoer en de werkverdeling naar de chauffeurs. Een belangrijke taak is de dagelijkse verdeling van het werk. Als werkverdeler ben je verantwoordelijk voor de communicatie met en aansturing van onze chauffeurs.

Het werken met en voor mensen is jou niet vreemd en toevertrouwd. Je schakelt natuurgetrouw makkelijk tussen verschillende niveaus en gesprekpartners.

Je ressorteert onder de afdelingsleider en neemt zo nodig taken over van de twee afdelingsleiders bij afwezigheid. Verder communiceer je veelvuldig met het bedrijfsbureau over de administratieve afhandeling van zaken, de juiste aanlevering van de facturatie en treed je op als intern contactpersoon naar andere onderdelen binnen de Diamant-groep. Op operationeel niveau onderhoud je de dagelijkse contacten met onze externe klanten. Je werkt verder nauw samen met een collega planner, die ondersteunend is aan de diversiteit aan werkzaamheden.

Functie eisen

  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau en bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je hebt ervaring in het werken met de office-programma’s Word en Excel en bij voorkeur met het planningspakket Taxsys.
  • Je hebt door werkervaring en/of studie inzicht verkregen in verschillende planningssystemen, logistieke processen en klantcontact.
  • Je bent in staat het werk op dagelijkse basis te verdelen.
  • Je bent goed in het aansturen van mensen en je kunt je stijl aanpassen wanneer nodig.

Competenties

Je bent ondernemend, representatief en communicatief sterk. Je staat stevig in je schoenen en bent bestand tegen werkdruk. Je kunt een situatie positief ombuigen en je stelt je flexibel op. Structuur aanbrengen is als assistent leidinggevende je tweede natuur, maar je kunt ook improviseren en ad hoc handelen waar nodig. Verder bezit je een gezonde dosis humor en kan je door je aan te passen en in te leven met allerlei mensen overweg.

Wat bieden wij?

  • Een zeer afwisselende functie binnen een organisatie met een dynamische, mensgerichte manier van werken en met elkaar omgaan. Geen dag is hetzelfde!
  • Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Salaris bedraagt, afhankelijk van achtergrond, kennis en ervaring, minimaal € 1.934,- en maximaal € 2.904,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals flexibel Individueel Keuzebudget van 17,05% en een volledige OV reisvergoeding (2e klas).

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Feike Goudriaan (manager Post & Vervoer), via telefoonnummer 06-23642711. Bezoek onze websites (www.diamant-groep.nl en www.18k.nl) voor meer informatie over onze organisatie.

Je reactie (belangstellingsmotivatie en CV) ontvangen we graag uiterlijk 11 april 2021 per e-mail en kun je richten aan Karin.Saris@diamant-groep.nl, Karin Saris, personeelsadviseur.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

 

 

Disclaimer - Privacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep