Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Assistent Werkleider 32-36 uur per week

Wie zijn wij?

La Poubelle is een goed draaiend, zelfstandig opererend kringloopbedrijf met een eigen, maatschappelijk gezicht en locaties in Tilburg, Goirle en Rijen. Het kringloopbedrijf bestaat uit de winkels, logistiek en werkplaatsen. La Poubelle is een onderdeel van de Diamant-groep, het leerwerkbedrijf van Tilburg en vijf regiogemeenten. Het hart van de organisatie bestaat uit vakmensen en begeleiders, zij sturen een grote groep medewerkers en vrijwilligers aan die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. In totaal zijn er binnen La Poubelle wekelijks ruim 300 mensen actief.

Wie ben jij?

Wil jij een bijdrage leveren aan activering en ontwikkeling van mensen in de maatschappij? Ben je klantgericht, servicegericht en commercieel? Ben jij iemand die mensen motiveert en stimuleert en daarbij de resultaten in het oog houdt? Dit alles gecombineerd in een unieke retail omgeving? Dan komen wij graag in contact met jou.

Waar ga je aan de slag?

Als assistent werkleider stuur je samen met de werkleider de medewerkers van een van de winkel(s) aan. Het betreft medewerkers in vaste dienst bij La Poubelle en medewerkers die op de reguliere arbeidsmarkt (nog) niet of moeilijk aan de slag komen. Daarnaast ben je ondersteunend en uitvoerend bezig in het gehele proces in en rondom de winkel. Tot slot fungeer je als plaatsvervanger van de werkleider bij diens afwezigheid en wordt er verwacht dat je ook zelfstandig kan werken.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring in de detailhandel.
  • Je hebt ervaring in het aansturen van een gevarieerd team.
  • Je bent planmatig, organisatorisch goed onderlegd en doortastend.
  • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en hebt een goed inlevingsvermogen.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met een daarbij behorend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Wij nodigen je van harte uit om te reageren op deze vacature. We ontvangen je motivatiebrief en cv  graag uiterlijk 22 november per e-mail, gericht aan P&O La Poubelle, t.a.v. Debbie van de Luijtgaarden: debbievandeluijtgaarden@poubelle.nl. Voor meer informatie over de functie/onze organisatie, kun je contact opnemen met Michiel van der Heijden via ons centrale nummer 013 – 5439222.

 

 

 

Disclaimer - Privacystatement - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2020 Diamant-groep