Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Assistent werkleider Logistiek La Poubelle (36 uur)

Stichting La Poubelle zoekt een

Gedreven Assistent werkleider Logistiek!

SW / Regulier

36 uur

 Wie zijn wij

La Poubelle is een goed draaiend, zelfstandig opererend kringloopbedrijf met een eigen, maatschappelijk gezicht en locaties in Tilburg, Goirle en Rijen. Het kringloopbedrijf bestaat uit de winkels, logistiek en werkplaatsen. La Poubelle is een onderdeel van de Diamant-groep, de sociale werkvoorziening van Tilburg en vijf regiogemeenten. Het hart van de organisatie bestaat uit vakmensen en begeleiders, zij sturen een grote groep medewerkers en vrijwilligers aan die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. In totaal zijn er binnen La Poubelle wekelijks ruim 300 mensen actief.

Wie ben jij

Wil jij een bijdrage leveren aan activering en ontwikkeling van mensen in de maatschappij? Ben je klantgericht, servicegericht en onze logistieke duizendpoot? Ben jij iemand die mensen motiveert, stimuleert en daarbij de resultaten niet uit het oog verliest? Dit alles gecombineerd in een unieke logistieke werkomgeving? Dan komen wij graag in contact met jou.

Hoe ziet je dag eruit

We starten de dag om half negen, we heten alle medewerkers welkom. We delen de actuele onderwerpen en verdelen de werkzaamheden aan de hand van onze planning. Als iedereen aan het werk is neem je de tijd voor medewerkers die vragen hebben of iets anders kwijt willen.

Je bent  zelf op de werkvloer om te controleren of de medewerkers lekker aan het werk zijn en waar nodig stuur je bij of coach je de medewerker individueel. Voor de middag heb je nog een afspraak bij een klant en heb je met andere collega’s overleg om aan onze werkprocessen te werken, houden we het goed in stand of zijn er verbetervoorstellen?

Tijdens de middagpauze eet je met je collega’s in de kantine. Daarna een intake met een nieuwe medewerker die geplaatst wordt vanuit een van de vele netwerken waar we mee samenwerken, samen met  de individuele begeleider. Meteen daar achteraan voer je nog een voortgangsgesprek met een medewerker die al enige tijd bij ons werkt. Hoe gaat het en kunnen we nog iets voor je betekenen?

Aan het eind van de middag maak je de planning voor de volgende dag aan de hand van de nodige werkzaamheden. Het is vijf uur, het einde van je werkdag en je komt  erachter dat hij anders is verlopen dan je had verwacht. Morgen weer een dag!

 Wat breng je mee

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding logistiek niveau 3
  • Je hebt enkele jaren relevante ervaring in de logistiek
  • Je hebt affiniteit met het werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt én de wil om je hierin voortdurend te ontwikkelen
  • Je bent planmatig, organisatorisch, doortastend en je ziet geen probleem maar denkt in oplossingen
  • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en je hebt een goed inlevingsvermogen

Wat bieden wij

Een afwisselende functie met een daarbij behorend marktconform salaris (max. €2765,-) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Wij nodigen je van harte uit om te reageren op deze vacature. We ontvangen je motivatiebrief en C.V. graag uiterlijk 13 januari per e-mail, gericht aan P&O La Poubelle, t.a.v. Debbie van de Luijtgaarden: debbievandeluijtgaarden@poubelle.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 03 en 04. Voor meer informatie over de functie/onze organisatie, kun je contact opnemen met Piet Bertens via 06‑430 38 880

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep