Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Begeleider met ervaring

De Diamant-groep is een dynamisch ontwikkel- en werkbedrijf, dat als doel heeft om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan duurzame werkplekken te helpen. Mensen die om wat voor reden dan ook, voor langere tijd niet aan het werk komen. Mensen die bijvoorbeeld meer begeleiding nodig hebben, een lager werktempo hebben of enkel gestandaardiseerde werkzaamheden kunnen uitvoeren. We zijn er trots op dat ruim 2.200 medewerkers via de Diamant-groep aan het werk zijn. Zowel via detacheringen bij reguliere bedrijven als via een van onze werkbedrijven Groen Xtra, De Schoonmaak Coöperatie, VIP – Vervoer, Inpakken & Post, kringloopbedrijven La Poubelle, Dierenopvangcentrum Hart van Brabant, Fietsbeheer (zowel de fietsenstallingen in Tilburg als het beheer in de openbare ruimte) en Kinderboerderijen.

Voor KikMaat zijn we op zoek naar een Begeleider met ervaring. Binnen KikMaat worden kandidaten met een Participatiewet uitkering begeleid richting participatie en/of werk. Gedurende het traject staat begeleiding en coaching gericht op ontwikkeling naar het maximaal haalbare voor de kandidaat voorop. KikMaat voert gemiddeld 300 trajecten, klantroutes genaamd, per jaar uit en detacheert 250 medewerkers.

Wat ga je doen?

Wil jij werken aan een betere toekomst voor onze kandidaten? Dan biedt KikMaat jou de ideale werkplek. Je gaat met een caseload werken van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij KikMaat begeleiden wij deze kandidaten tijdens een klantroute naar het doel wat je van te voren hebt opgesteld met de kandidaat. Dit doel kan variëren van vrijwilligerswerk tot betaald werk. De doelgroep is divers, we begeleiden jongeren, statushouders, 45+ kandidaten en kandidaten met psychische kwetsbaarheden.

Wie ben jij?

Je bent ondernemend, activerend, creatief en resultaatgericht. Je staat stevig in je schoenen, maar kunt meebewegen waar nodig. Je kunt een situatie positief ombuigen en je stelt je flexibel op. Je bent een collega die in staat is om buiten de gebaande paden te denken en te handelen. Structuur aanbrengen is vanzelfsprekend, maar het kunnen improviseren en ad hoc handelen is je tweede natuur.

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal een afgeronde relevante hbo- opleiding.
  • De doelgroep is jou niet onbekend, met je reeds opgedane werkervaring weet je de kandidaten goed te begeleiden.
  • Je hebt kennis van verschillende gesprekstechnieken en begeleidingsmethodieken en weet deze op een juiste wijze toe te passen.
  • Je bent in staat ‘hard’ op de inhoud te zijn en tegelijkertijd ‘zacht’ op de relatie.
  • En dit alles uit zich in heldere en duidelijke communicatie in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht op een fijne werkplek in Tilburg, in een enthousiast en gedreven team op een afdeling met informele sfeer. Een tijdelijk contract met een marktconform salaris (maximaal € 4.048,- bruto op fulltime basis)

Meer informatie nodig?

Neem contact op met Annemiek van Geersdaele, teammanager,  via telefoonnummer 06-34933321, indien je vragen over de functie hebt. Wil je meer weten over de organisatie, kijk dan op onze websites www.kikmaat.nl

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Dan zien wij je sollicitatie graag uiterlijk 24 oktober 2022 tegemoet. Deze kun je richten aan Renate Boelen, personeelsadviseur; renate.boelen@kikmaat.nl

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur boven een externe kandidaat.

 

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep