Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Beheerder DOC-T (tijdelijk) 36 uur per week

Het DOC-T is het ‘Keurmerk Opvang’-gecertificeerde opvangcentrum voor zwerfhonden en –katten uit de regio. In opdracht van de gemeente Tilburg wordt het DOC-T geëxploiteerd door de Diamant-groep. Als Beheerder van het DOC-T ben je lid van een team vaste medewerkers dat samen met een groot aantal vrijwilligers uitvoering geeft aan deze opdracht.

De missie van de Diamant-groep is ‘een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt’. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet en zoeken wij actief naar nieuwe modellen en initiatieven.

Ben jij een gedreven professional, vind je het leuk om met mensen te werken en ben je begaan met het welzijn van dieren? Wij zijn voor het DOC-T op zoek naar een Beheerder.

Taken/ functie-inhoud

 • Je zorgt voor het coördineren, toezicht houden op en het uitvoerend ondersteuning bieden aan de assistent beheerders. De werkzaamheden hebben betrekking op de opvang en huisvesting van honden en katten.
 • Je zorgt voor het operationaliseren van de werkplannen alsmede op het aansturen op een effectieve uitvoering hiervan.
 • Naast dat je zorgt voor een goede verantwoorde zorg voor de dieren, ben je ook in staat om begeleiding te bieden aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • De gerichtheid is zowel intern als extern, daarin ben je aanspreekpunt voor alle dier gerelateerde zaken.
 • Tot slot zorg je ervoor dat de noodzakelijke administratieve processen op een juiste manier worden uitgevoerd en ben je aanspreekpunt voor bezoekers van het DOC-T.
 • Je werkt zowel zelfstandig als samen met collega’s.

Functie eisen                                  

 • HBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van Vakbekwaamheid Besluit Houders van Dieren – Honden en Katten.
 • Je bent een kandidaat die ervaring heeft met de aansturing en begeleiding van mensen en je vindt het leuk om kennis over te dragen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen gericht op de verzorging en het welzijn van dieren.
 • Je beschikt over een flinke dosis zelfkennis, je bent zelfstandig, enthousiast en je bent in staat om professioneel te handelen.
 • Je bent in staat helder te communiceren en je vindt het leuk om in teamverband te werken.
 • Kennis van MS office.

Competenties en talenten

Professioneel, communicatief, omgevingsbewust, organisatiesensitief, resultaatgericht, overtuigend en een enthousiaste teamplayer.

Wat wij bieden:

 • Een zeer afwisselende functie binnen een organisatie met een dynamische, mensgerichte manier van werken en met elkaar omgaan. Geen dag is hetzelfde!
 • Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3.280,- o.b.v. fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Daarnaast is er ruimte voor opleiding en ontwikkeling, werk-privé balans en persoonlijke groei.
 • Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie voor de periode van een halfjaar. Gezien de huidige ontwikkelingen sluiten wij niet uit dat deze periode verlengd wordt.

Contactpersonen

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Harrie Heerkens, Manager DOC-T (06-20960605). Wil je meer weten over onze organisatie, bekijk dan zeker onze bedrijfsfilm: https://youtu.be/7gFQN738GhE of bekijk één van onze websites: www.doct.nl / www.diamant-groep.nl / www.18k.nl.

Sollicitatie

Herken jij jezelf (of iemand die je kent?) in deze functie dan nodigen we je uit ons te overtuigen van je kwaliteiten. Je motivatie en cv ontvangen we graag uiterlijk 12 mei 2019 per e-mail en kun je richten aan Debbie van de Luijtgaarden, Personeelsafdeling: debbievandeluijtgaarden@poubelle.nl

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur boven een externe kandidaat.

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep