Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto medewerkers die meegewerkt hebben aan Diamantjes

Binnenkort de bekendste groenploeg van Brabant: De Diamantjes!

De hele zomer zijn ze gefilmd: Willem (65) en zijn 4 ploegleden; Maurice (22), Elonka (34), Jan (59) en Sjack (62). Vanaf zaterdag 3 december 19.00 uur kan iedereen de serie De Diamantjes zien op Omroep Brabant.

De Diamantjes is een 6-delige tv-serie over een sociale werkploeg van De Diamant-groep uit Tilburg. Sinds de invoering van de Participatiewet staat het sociale werk onder druk. Volgens deze wet moeten mensen met een beperking in normale bedrijven gaan werken. Dit besluit heeft voor nogal wat politieke discussies gezorgd en een jaar na invoering bestaat er nog steeds veel onduidelijkheid over de invulling van deze wet. In de serie maken we kennis met voorman Willem en zijn vier ploegleden; Maurice, Elonka, Jan en Sjack. We zien ze tijdens hun werk en gaan elke week met iemand mee naar huis om ze beter te leren kennen.

Kijk vanaf 3 december op zaterdagavond naar Omroep Brabant

De Diamantjes is een 6-delige tv-serie die op zaterdag 3, 10, 17 december 2016 en 7, 14 en 21 januari 2017 om 19.00 uur op Omroep Brabant wordt uitgezonden. Daarna wordt de serie tot zondagavond elke uur herhaald.

Promo eerste aflevering

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep