Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Boomverzorger bij Groen Xtra (m/v 36 uur per week)

De Diamant-groep is het ontwikkel- en werkbedrijf van de regio waar veel mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Haar missie is een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet.  Sinds jaren voert Groen Xtra – één van de werkbedrijven van de Diamant-groep – het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit voor Tilburg en omliggende gemeenten.

Heb jij een passie voor boomverzorging en weet je alles over ziektes en onderhoud van bomen?  Dan zoeken wij jou! Groen Xtra is een professioneel marktgericht groenwerkbedrijf dat onderscheidend wil zijn in de beste totaaloplossing voor haar klanten en opdrachtgevers. Wij werken hoofdzakelijk voor gemeenten, waarvoor wij het totale integraal onderhoud verzorgen.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en verwijderen van bomen waarbij het werk op tijd, veilig en conform gestelde kwaliteitseisen dient te worden uitgevoerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd conform bestekken en meldingen. Het betreft onderhoudssnoei, begeleidingssnoei, het verwijderen van dood hout of gevaarlijke takken en het vellen van bomen. Tevens zorg je samen met een collega voor het versnipperen en afvoeren van takken. Naast deze werkzaamheden kun je ook ingezet worden voor andere groenwerkzaamheden op het moment dat er geen werkzaamheden in de boomverzorging zijn.

Eisen

  • Een afgeronde mbo-opleiding boomverzorging en in het bezit van een geldig ETW-certificaat.
  • In het bezit van rijbewijs BE.
  • Minimaal 1 jaar ervaring als boomverzorger.
  • Ervaring in het bedienen van (rijdend) materieel zoals hoogwerker.
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Klantgerichtheid richting opdrachtgevers en burgers.

Wat wij bieden

  • Zelfstandige en afwisselende functie in een op de toekomst gerichte organisatie.
  • Het salaris is conform cao gemeenten.
  • Individueel keuzebudget van 17,05 % (o.a. keuze extra inkomen, verlofdagen, pensioen)

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie, neem dan contact op met projectleider Bas van de Kamp / 06 55 81 25 34 of kijk op: www.diamant-groep.nl of www.groenxtra.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ontvangen wij graag je reactie per mail: T.a.v. Kim van den Abbeelen, Personeelsbureau Groen Xtra,   kim.van.den.abbeelen@diamant-groep.nl

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep