Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Commercieel administratieve duizendpoot

Wil jij jouw commerciële vaardigheden verder ontwikkelen en tegelijk een bijdrage leveren aan zinvol werk voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt?

Wij zoeken een Commercieel administratieve duizendpoot

De Diamant-groep is een ontwikkel- en werkbedrijf met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief te laten deelnemen aan de samenleving. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten in de regio. Bij de uitvoering van de Participatiewet zoeken wij actief naar nieuwe initiatieven en ideeën.

Het bedrijfsonderdeel Productie en Post & Vervoer richt zich op de mensen met een laag verdienvermogen en/of een grote begeleidingsbehoefte. Wij verpakken voor onze klanten honderden verschillende producten op jaarbasis. Ook bezorgen wij post en pakketten en wij vervoeren op dagelijkse basis tientallen medewerkers. Klanten kiezen voor ons omdat zij onze doelstellingen ondersteunen en graag bijdragen aan maatschappelijk ondernemen.

Functie inhoud

Doel van de functie

Je werft samen met de accountmanager nieuwe klanten, die passend en zinvol werk voor de medewerkers van Productie en Post en Vervoer bieden.

Taken die horen bij de functie

Je voert marktonderzoek uit, maakt calculaties en offertes, pleegt acquisitie en relatiebeheer en handelt eventuele klachten af.

Functie eisen

  • Mbo/hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent administratief sterk. Je haalt voldoening uit het overtuigen van potentiele klanten om een deel van hun werkprocessen door ons uit handen te laten nemen. Je schakelt makkelijk tussen alle lagen van de organisatie, waarin alle lagen van de samenleving zijn vertegenwoordigd.
  • Een frisse blik én positieve instelling.
  • Je staat sterk in je schoenen, je bent stressbestendig, onafhankelijk en een tikkeltje eigenzinnig. Je kunt eenvoudig schakelen en bent in staat zelfstandig te werken.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Een zeer afwisselende functie, waarin ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Geen dag is hetzelfde! Leuke collega’s die veel ervaring hebben met de doelgroep en het inrichten van werkprocessen, waarmee je kunt sparren.

Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget en salaris conform cao gemeenten, aanloopschaal 7, functionele loonschaal 8. Indeling is afhankelijk van opleiding en ervaring. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met de accountmanager van Productie en Post & Vervoer (Wouter Hannen, 06 53548646).

Wil je meer weten over onze organisatie, bekijk dan zeker onze bedrijfsfilm op:   https://youtu.be/7gFQN738GhE of bekijk één van onze websites: www.diamant-groep.nl/ www.18k.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf (of iemand die je kent?) in deze functie, dan nodigen we je uit ons te overtuigen van je kwaliteiten, op een manier die bij je past. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 7 november 2022 per e-mail en kun je richten aan Sandra Slieker: sandra.slieker@diamant-groep.nl

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep