Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Controller (32-36 uur)

Vind jij het belangrijk dat iedereen kan bijdragen aan het arbeidsproces? Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? En wil jij daar aan bijdragen? Dan is onderstaande functie echt iets voor jou. Een functie waarin je maatschappelijke betrokkenheid combineert met ondernemerschap.

De Diamant-groep zoekt, ter vervanging, een

 

Controller

(32-36 uur)

Wij zijn een dynamisch ontwikkel- en werkbedrijf, dat als doel heeft om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan duurzame werkplekken te helpen. Mensen die om wat voor reden dan ook, voor langere tijd niet aan het werk komen. Mensen die bijvoorbeeld meer begeleiding nodig hebben, een lager werktempo hebben of enkel gestandaardiseerde werkzaamheden kunnen uitvoeren.

We zijn er trots op dat ruim 2.200 medewerkers via de Diamant-groep aan het werk zijn. Zowel via detacheringen bij reguliere bedrijven als via een van onze werkbedrijven Groen Xtra, De Schoonmaak Coöperatie, VIP – Vervoer, Inpakken & Post, kringloopbedrijf La Poubelle, Dierenopvangcentrum Hart van Brabant, Fietsbeheer (zowel de fietsenstallingen in Tilburg als het beheer in de openbare ruimte) en Kinderboerderijen.

Wat ga je doen?

Onze organisatie is volop in ontwikkeling. De markt en huidige omstandigheden vragen om een nieuwe strategie voor onze verschillende bedrijfsonderdelen. Daarbij speel jij een cruciale rol. Je weet het organisatiebeleid -samen met jouw collega’s- te vertalen naar (meer)jarenplannen, begrotingen en budgetten en stelt hierover maandelijks een rapportage op. Je signaleert tijdig risico’s en kansen en bent een stevige sparringpartner op het gebied van bedrijfsvoering. Je voert voor de verschillende bedrijfsonderdelen financiële analyses uit op het gebied van managementinfo en pakt je rol als adviseur richting management en directie. Tevens lever je een belangrijke bijdrage aan projecten variërend van vastgoed-, rechtmatigheidverantwoordings- tot lean projecten.

In welk team kom je terecht?

In deze zelfstandige regisseursfunctie val je onder de afdeling Planning & Control maar stuur je functioneel met 2 andere collegae het gehele Finance & Control procesteam van 6 personen aan.
Openheid, ontwikkeling en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. We denken graag buiten de kaders en staan open voor vernieuwing. We inspireren elkaar continue om als individu en als team verder te groeien.
Kortom een functie waarin ondernemerschap, uitdaging in het werk, persoonlijke groei en ontwikkeling nauw verbonden zijn.

Wat maakt jouw werkplek uniek?

De functie is uitdagend en veelzijdig omdat je niet enkel voor de Diamant-groep werkt, maar ook voor al haar bedrijfsonderdelen. Bovendien werk je niet alleen vóór maar ook mét de doelgroep. Je kan persoonlijk bijdragen aan de ontwikkeling van deze mensen. Iets wat veel collega’s veel voldoening geeft.

 Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Je verdient, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt, tussen € 3.701,- en € 5.372,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uren.
  • Ook passen wij het Personeelshandboek van de Gemeente Tilburg toe. Met de cao gemeenten bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een pensioenvoorziening via het ABP, vergoeding van je woon/werkverkeer op basis van openbaar vervoer en een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17.05%. Dit IKB is o.a. in te zetten voor het aankopen van extra verlof, deelname aan het fietsenplan, het fiscaliseren van gemaakte reiskosten per auto, vakantietoeslag en/of een eindejaarsuitkering.
  • Er is veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling, werk-privé balans en persoonlijke groei.
  • Er wordt gestart met een tijdelijk dienstverband van een jaar.

Wat vragen wij van jou?

Je inspireert, bent ondernemend en verbindend en weet als geen ander dat je samen meer bereikt dan alleen. Dat je goed luistert, doorvraagt, juiste analyses maakt en hierop doorpakt maakt dat collega’s een groot vertrouwen in jouw advies en je werkzaamheden hebben. Je weet deadlines te bewaken, houdt de juiste mensen aangehaakt en duidelijk prioriteren te stellen. Je signaleert kansen binnen de organisatie en handelt daarnaar. Naast je grote analytische vermogen, steek je graag je handen uit de mouwen. Je hebt een ontwikkeld gevoel voor politieke verhoudingen en kent de laatste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering. Verder heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding (Bedrijfseconomie/Accountancy/Control) en 5 jaar relevante werkervaring.

Vragen?
Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Rob van den Hurk, Concerncontroller, via 06 – 43 06 76 77.

Solliciteren?
Wil jij deze kans om onderdeel te zijn van het “mooiste” bedrijf uit de regio grijpen? Solliciteer dan vóór 17 oktober 2022. Stuur jouw motivatiebrief en cv naar Stan.Spierings@kikmaat.nl t.a.v. personeelsadviseur Stan Spierings.

Noteer alvast in je agenda dat de eerste en tweede gesprekken plaatsvinden in de ochtenden van 19 en 21 oktober.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep