Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Coördinator Fietsbeheer (32-36 uur)

Wie zijn wij

Fietsbeheer bestaat uit 2 onderdelen, Fietsenstallingen en AFAC, de Algemene Fiets Afhandel Centrale. Onder Fietsenstallingen valt het beheer van vier fietsenstallingen in het centrum van Tilburg, een stalling op het station en een stalling bij winkelcentrum Wagnerplein. AFAC ruimt verkeerd gestalde fietsen in Tilburg en slaat deze op totdat ze weer opgehaald worden door de rechtmatige eigenaar. In totaal zijn er binnen het onderdeel Fietsbeheer wekelijks ruim 60 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief,  7 dagen per week en vrijwel alle dagen de klok rond.

Fietsbeheer valt onder Maatschappelijke Ondernemingen en is een onderdeel van de Diamant-groep, de sociale werkvoorziening van Tilburg en vijf regiogemeenten.

Wie ben jij

Wil jij een bijdrage leveren aan onze dienstverlening en ontwikkeling van mensen in de maatschappij? Ben je klantgericht, servicegericht en representatief? Ben jij iemand die mensen motiveert en stimuleert en daarbij de resultaten in het oog houdt? Dit alles gecombineerd in een unieke dienstverlenende omgeving? Dan komen wij graag in contact met jou.

Waar ga je aan de slag

Als coördinator stuur je samen met de teamleider de medewerkers van de fietsenstallingen aan. Het betreft medewerkers die op de reguliere arbeidsmarkt (nog) niet of moeilijk aan de slag komen. Daarnaast ben je ondersteunend en uitvoerend bezig in het gehele proces in- en rondom de stallingen en AFAC. Tenslotte fungeer je als plaatsvervanger van de teamleider bij diens afwezigheid en wordt er dus verwacht dat je ook zelfstandig kunt werken. Je hebt er geen problemen mee om op wisselende werktijden te worden ingezet en mee te draaien in de consignatiediensten, ook in de weekenden.

Hoe ziet je dag er uit?

Om 07:45 uur start je met het doorspreken van de week samen met je collega’s met een kop koffie. Na het bijwerken van je mail en het plannen van je afspraken voor die week, ga je jouw zieke collega’s bellen om te vragen hoe het met ze gaat. Ook staat er nog een afspraak in de ochtend met een medewerker voor het passen van nieuwe werkkleding. Het is tijd om te lunchen samen met je collega’s. Na de lunch maak je een ronde door de stad en bezoekt de alle fietsenstallingen. Je spreekt de beheerders en vertaalt de behoeftes naar concrete acties en oplossingen, zodat de bezetting altijd geborgd is. Telefoon, een medewerker meldt zich ziek die de avonddienst zou werken, na je rondje in de stad bespreek je op kantoor samen met je collega’s mogelijke oplossingen voor die dienst en gaat mensen benaderen voor het invallen voor hun zieke collega. Je neemt de dag door en bespreekt nog wat zaken die belangrijk zijn voor het komende weekend, want jij hebt dienst en je wilt niet voor verrassingen komen te staan.

Wat breng je mee

  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring in de dienstverlening
  • Je hebt ervaring in het aansturen van een gevarieerd team
  • Je bent planmatig, organisatorisch en doortastend
  • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en hebt een goed ontwikkeld empathisch vermogen

Wat bieden wij

Een afwisselende functie met veel vrijheid, een passende inschaling en een prettig team!

Interesse?

Wij bieden een verantwoordelijke functie met een daarbij passend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wij nodigen je van harte uit om te reageren op deze vacature. We ontvangen je motivatiebrief en C.V. graag uiterlijk 13 juni 2021 per email, gericht aan Debbie van de Luijtgaarden: debbievandeluijtgaarden@poubelle.nl

Voor meer informatie over de functie/onze organisatie, kun je contact opnemen met Anton Adams, teamleider Fietsbeheer, bereikbaar via telefoonnummer 06-39338422.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 22 juni  en woensdag 23 juni 2021, beiden in de ochtend.

 

Disclaimer - Privacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep