Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto van medewerker achter orgel in Sint Petrus Bandenkerk

Medewerker geeft bijzonder concert in Sint Petrus Bandenkerk

De Diamant-groep viert dit jaar een bijzonder jubileum! Haar 60 jarig bestaan. In dit jubileumjaar laat de Diamant-groep wensen van medewerkers in vervulling gaan. Collega Paul van der Meer heeft de bijzondere wens om een concert te mogen verzorgen op het Van Hirtum orgel in de Sint Petrus Bandenkerk in Hilvarenbeek. Tot zijn grote geluk is zijn wens uitgekozen en mag hij op 28 september a.s. vanaf 19.30 uur een concert geven in deze kerk, op het voor hem zo bijzondere orgel.

40 jaar organist
Paul werkt al 33 jaar bij de Diamant-groep. Tegenwoordig als coördinatie personenvervoer. In zijn vrije tijd is hij al 40 jaar organist, momenteel in de Nieuw-Apostolische Kerk in Tilburg. Toen hij 15 jaar was is hij gestart en heeft hier een 10 jaar durende opleiding voor gevolgd. In de Nieuw-Apostolische Kerk speelt hij op een elektronisch orgel, maar zijn grote wens is om op een pijporgel te spelen en in het bijzonder op het Van Hirtum orgel. Het Van Hirtum orgel is 175 jaar oud en in 2015 gerestaureerd.

Programma
Paul gaat 7 klassieke muziekstukken ten gehore brengen van onder andere Francois Couperin, Louis Vierne en Johann Sebastian Bach. Iedereen is van harte welkom om het concert gratis bij te wonen. De Petrus Bandenkerk is gevestigd aan het Vrijthof 33 in Hilvarenbeek.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep