Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto groenmedewerkers snoeien heg

Een baan in het groen, zonder sollicitatiegesprek? Dat kan bij Groen Xtra!

Ondanks de groeiende economie is er een grote groep mensen die zonder werk thuis zit. Tegen hun zin in. Om wat voor reden dan ook, lukt het hen niet om een baan te vinden. Voor deze groep mensen zet Groen Xtra haar deuren open. Bij ons kun je namelijk zonder solliciteren aan de slag! We hebben 10 banen in het groen beschikbaar. Het enige wat je hoeft te doen is naar het hoofdkantoor van Groen Xtra (Insulindestraat 9 in Tilburg) komen en je naam op de lijst te schrijven. Op volgorde van inschrijving laten we mensen starten in een van onze 40 groenploegen in Tilburg of één van de regio gemeenten.

Manager Karel van Remunt: “We willen mensen die aan de zijlijn staan een kans bieden. Vaker dan we denken hebben mensen tijdens een sollicitatie last van hun leeftijd, ontbrekende diploma of een verkeerde achternaam. Dat alles maakt ons niet uit. Wij zijn blij met gemotiveerde mensen die graag aan de slag willen.”

Sinds jaren voert Groen Xtra het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit voor de regio Tilburg. We zijn op alle (werk) dagen van de week aan het werk in de regio Tilburg, om uw wijk of buurt voor u mooier en beter te maken.

Kijk op www.groenxtra.nl voor meer informatie of bel naar 013 46 41 700

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep