Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto opruimen naar koningsdag

Een Koninklijke werkdag

Koningsdag staat dit jaar in onze regio in het teken van het bezoek van de Koninklijke familie aan Tilburg. Bij de Diamant-groep zijn verschillende afdelingen betrokken bij koningsdag!

De postbezorgers hebben een mailing bezorgd aan bewoners die langs de koningsroute wonen. De groenploegen houden de route al weken extra goed bij. Rondom Koningsdag krijgen een aantal collega’s het extra druk. Zo moet de fietsenstalling aan het Burg. Stekelenburgplein helemaal leeg zijn vanaf 25 april. De mannen van Fietsbeheer gaan de fietsen die daar dan nog staan ruimen.

Tijdens Koningsnacht wordt het druk voor de collega’s van Groen Xtra. De binnenstad moet schoon. Een flinke klus, want het is Koningsnacht en Tilburg zingt. Met 20 reinigingsmedewerkers starten ze om 3 uur. Om 6 uur moet alles opgeruimd zijn, want dan gaat de stad ‘op slot’. De medewerkers van Fietsbeheer moeten de koningsroute fietsvrij maken. Om 6 uur mag er geen fiets meer staan. Ze mogen hier pas om 4 uur mee beginnen. Dat wordt aanpoten!

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep