Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto koeriersdiensten voor ETZ ziekenhuis

ETZ laat Diamant-groep post bezorgen

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) werkt vanaf de jaarwisseling voor de postbezorging samen met de Diamant-groep. Maandag 2 januari haalden medewerkers van de Diamant-groep de eerste lading brieven op bij de postkamers van het ziekenhuis.

Het ETZ verstuurt gemiddeld 2.500 brieven per dag. Ongeveer 1.000 brieven, bestemd voor Tilburg en directe omgeving, worden voortaan dagelijks verspreid door medewerkers van de Diamant-groep. De andere brieven worden bezorgd door Van Straaten Post. Dankzij de samenwerking tussen het ETZ en de Diamant-groep is werk voor zeven mensen gecreëerd, licht Jeroen van Winden toe, hoofd Logistiek in het ETZ. “Het ziekenhuis draagt graag zijn steentje bij aan de maatschappij. Daarnaast realiseert het ziekenhuis nog een mooie kostenbesparing met deze stap. We kijken uit naar een goede samenwerking met de Diamant-groep.”

Direct een klik

“Mede door de focus te leggen op het gezamenlijke, maatschappelijke belang was er direct een goede klik tussen het ETZ en de Diamant-groep”, aldus Feike Goudriaan, manager Post & Vervoer Diamant-groep. “De gesprekken die volgden, waren constructief en het organiseren en afstemmen van de processen verliep eigenlijk heel natuurlijk. Het ETZ is voor ons een grote klant en we gaan alles op alles zetten om van de samenwerking een succes te maken.”

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep