Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto fietsles vluchtelingen

Fietsles vluchtelingen op fietsen van La Poubelle

Vluchtelingen die verblijven in Tilburg kregen tijdens NLdoet op 11 en 12 maart a.s. fietsles van vrijwilligers. Vluchtelingen hebben veel behoeften om te leren fietsen. Maar zonder fiets of les valt dat niet mee. Kringloopbedrijf La Poubelle stelde daarom 25 fietsen beschikbaar.

Op vrijdag 11 maart leerden de vluchtelingen van de locatie St Jozefzorg fietsen in de omgeving van St Jozefzorg. En op 12 maart gebeurde dit op het terrein van Tilburg University voor de vluchtelingen die in het voormalige belastingkantoor verblijven. Op beide dagen in de ochtend.

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseerde op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

La Poubelle

La Poubelle is een bedrijfsonderdeel van de Diamant-groep en brengt alles bij elkaar: duurzame afvalverwerking, armoedebestrijding, werkverschaffing voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hippe recycling.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep