Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Filiaalleider La Poubelle Goirle

Kringloopbedrijf La Poubelle zoekt een

Gedreven filiaalleider!

La Poubelle Goirle, MBO, 36 uur per week

 Wie zijn wij

La Poubelle is een goed draaiend, zelfstandig opererend kringloopbedrijf met een eigen, maatschappelijk gezicht en locaties in Tilburg, Goirle en Rijen. Het kringloopbedrijf bestaat uit de winkels, logistiek en werkplaatsen. La Poubelle is een onderdeel van de Diamant-groep, de sociale werkvoorziening van Tilburg en vijf regiogemeenten. Het hart van de organisatie bestaat uit vakmensen en begeleiders. Zij sturen een grote groep medewerkers en vrijwilligers aan die een afstand heeft tot de arbeidsmarkt. In totaal zijn er binnen La Poubelle wekelijks ruim 300 mensen actief.

In de gemeente Goirle gaan we, letterlijk naast ons eigen kringloopbedrijf, de milieustraat beheren. We zoeken een ervaren manager die deze twee takken van sport op de juiste manier aan kan sturen en ontwikkelen.

Wie ben jij

Vind jij een circulaire economie belangrijk? En wil jij een bijdrage leveren aan de activering en ontwikkeling van mensen in de maatschappij? Ben je klantgericht, servicegericht en zit leidinggeven in je bloed? Dit alles in een unieke werkomgeving die je zelf mee vorm mag gaan geven? Dan komen wij graag in contact met jou.

Hoe ziet je dag eruit

Je start om half negen en je heet alle medewerkers welkom. Je deelt de actuele onderwerpen en verdeelt de werkzaamheden aan de hand van de planning. Als iedereen aan het werk is, neem je de tijd voor medewerkers die vragen hebben of iets anders kwijt willen.

Je bent zelf regelmatig te vinden in de winkel en op de milieustraat om te controleren of de medewerkers lekker aan het werk zijn. Waar nodig stuur je bij of coach je medewerkers individueel. Voor de middag heb je nog een afspraak met een nieuwe afnemer van grondstoffen. Daarna heb je samen met collega’s uit Tilburg en Rijen overleg over een aantal werkprocessen. Kloppen ze nog en zijn er verbetervoorstellen?

Tijdens de middagpauze eet je met je collega’s in de kantine. Daarna een intake met een nieuwe medewerker die geplaatst wordt door een van de vele samenwerkingspartners. Een individuele begeleider uit onze eigen organisatie sluit ook aan. Meteen daarna voer je nog een voortgangsgesprek met een medewerker die al enige tijd bij ons werkt. Hoe gaat het en kunnen we nog iets voor je betekenen? Aan het eind van de middag maak je de planning voor de volgende dag zodat je collega weer goed kan opstarten.

Het is vijf uur, het einde van je werkdag en je komt erachter dat hij anders is verlopen dan je had verwacht. Morgen weer een dag!

Wat breng je mee

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 4;
  • Je hebt enkele jaren relevante ervaring als leidinggevende;
  • Je hebt affiniteit met het werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt én de wil om je hierin voortdurend te ontwikkelen;
  • Je bent planmatig, organisatorisch, doortastend en je ziet problemen maar denkt in oplossingen;
  • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en je hebt een goed inlevingsvermogen;
  • Je hebt kennis van en ervaring met het werken met een milieustraat en circulaire economie.

Wat bieden wij

Een afwisselende functie met een daarbij behorend marktconform salaris (max. 3301,- euro) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Wij nodigen je van harte uit om te reageren op deze vacature. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 29 mei per e-mail, gericht aan P&O La Poubelle, t.a.v. Milou van der Hoeven: milouvanderhoeven@poubelle.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op 9 en 10 juni. Voor meer informatie over de functie/onze organisatie, kun je contact opnemen met Theo van der Bruggen, manager van La Poubelle via het algemene nummer 013-5439222.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep