Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto van een schoffel

Groen Xtra vraagt uw begrip

Het coronavirus raakt iedereen, ook bij Groen Xtra merken wij dat. Groen Xtra is onderdeel van de Diamant-groep en verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Tilburg Centrum, Tilburg Noord (inclusief Berkel-Enschot en Udenhout), Tilburg West en de deelnemende gemeenten Goirle, Rijen, Hilvarenbeek en de ABC-gemeenten (Alphen, Baarle Nassau en Chaam).

Als SW-bedrijf hebben wij veel kwetsbare mensen in dienst die extra geraakt worden door de coronamaatregelen en daardoor thuis zitten. Hierdoor hebben wij relatief hoog verzuimpercentage, maar de natuur houdt daar geen rekening mee. Dus al het groen begint te groeien en bloeien. Dat betekent dat de medewerkers die aan het werk zijn, een tandje extra moeten bijzetten. Wij doen ons best alle werkzaamheden door te laten gaan, maar het kan zijn dat zaken langer duren dan u van ons gewend bent. Vanuit Groen Xtra vragen wij hiervoor begrip.

U kunt zelf ook helpen door goed met de openbare ruimte om te gaan. Gooi uw afval bijvoorbeeld in de daarvoor bestemde afvalbak. Als u meer wilt doen kijk dan eens op www.groenxtra.nl/ik-wil-meedoen/zelf-de-handen-uit-de-mouwen-steken/ voor tips.

Namens alle medewerkers van Groen Xtra: alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep