Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

(Junior) Personeelsadviseur 20 uur per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve personeelsadviseur die onze begeleiders van Productie ondersteunt bij al hun P&O-taken.

De missie van de Diamant-groep is ‘een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt’. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet en zoeken wij actief naar nieuwe modellen en initiatieven.

Het bedrijfsonderdeel Productie valt onder de pijler Beschutte Werkomgeving (ruim 600 medewerkers totaal) en richt zich op de mensen met een laag verdienvermogen en/of een grote begeleidingsbehoefte; de doelgroep vanuit de Participatiewet, de sociale werkvoorziening of ten behoeve van arbeidsmatige dagbesteding. Voor diverse opdrachtgevers verrichten wij in- en ompakwerkzaamheden. Met een drieledige focus: creatief én kostenefficiënt innoveren met de menselijke maat als basis!

                                            (Junior) Personeelsadviseur (20 uur)

De afdeling

Het huidige team P&O bestaat uit drie personeelsadviseurs. Het team adviseert de managers van de bedrijfsonderdelen Productie en Post & Vervoer, de werkbegeleiders en medewerkers in verschillende P&O-vraagstukken. We werken aan het continue verbeteren van de bedrijfsvoering en samen bouwen we mee aan een organisatie die is toegerust om haar ambities te realiseren. De organisatie is continue in beweging en wij als P&O-team bewegen hierin mee.

Het accent zal liggen op instroom vanuit de Participatiewet, het ondersteunen en adviseren in verzuimtrajecten, contact met begeleidende instanties, UWV ed. Ook wordt er een inbreng van je verwacht bij de P&O-projecten binnen Diamant-groep Productie.

De functie
De functie van personeelsadviseur betreft een allround adviesfunctie. Je bent voor het management een proactieve sparringpartner en klankbord, je maakt echt contact, werkt snel en weet jouw advies of insteek uitstekend onder woorden te brengen. Je stelt kritische vragen en plaatst de dingen in het juiste perspectief. Je schat goed in op welke manier je de werkbegeleiders het beste vanuit P&O-oogpunt kunt adviseren en ondersteunen.

Je pakt de onderwerpen en projecten waaraan jij werkt, voortvarend op en je werkt voorstellen uit. Je denkt in kansen en mogelijkheden en kiest een realistische aanpak. Je hebt vooral veel plezier in je vak en beschikt over een aanstekelijk enthousiasme, soms confronterend als de situatie daarom vraagt maar je weet mensen vooral ook met humor in beweging te krijgen.

Wat is jouw bijdrage?

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
  • Je beschikt over adviesvaardigheden en inlevingsvermogen;
  • Je werkt graag zelfstandig en bent resultaatgericht;
  • Je hebt ervaring met projectmanagement en neemt graag het voortouw;
  • Je hebt voldoende kennis van de huidige wet- en regelgeving.

 Je bent een onafhankelijke en kritisch denker. Je geeft je mening, maakt zaken bespreekbaar en gaat de dialoog aan.

Competenties en talenten

Ondernemend, samenwerken, onafhankelijkheid, organisatiesensitiviteit, resultaatgerichtheid, adviseren, creativiteit en initiatiefrijk.

Wat wij bieden:

  • Een zeer afwisselende functie binnen een organisatie met een dynamische, mensgerichte manier van werken. Geen dag is hetzelfde!
  • Leuke collega’s die veel ervaring hebben met de doelgroep, waarmee je kunt sparren.
  • Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring; minimaal €2.484 en maximaal €3.591,- o.b.v. fulltime (36 uur) dienstverband.
  • Daarnaast is er ruimte voor opleiding en ontwikkeling, werk-privé balans en persoonlijke groei.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie, neem dan contact op met Elles Salakory via 06-54917246 of via elles.salakory@diamant-groep.nl.
Wil je meer weten over onze organisatie, bekijk dan zeker onze bedrijfsfilm: https://youtu.be/7gFQN738GhE  of bekijk onze websites: www.diamant-groep.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf (of iemand die je kent?) in deze functie dan nodigen we je uit ons te overtuigen van je kwaliteiten op een manier die bij je past. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 15 oktober 2020 per e-mail en kun je richten aan elles.salakory@diamant-groep.nl

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur boven een externe kandidaat.

 

 

 

Disclaimer - Privacystatement - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep