Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto tijdens veiling bij La Poubelle

Kringloopveiling bij La Poubelle

Eenmaal, andermaal….. verkocht! Op zaterdag 20 mei om 13.00 uur gaan er zo’n 70 items onder de hamer tijdens de kringloopveiling van La Poubelle. Van leuke collectors-items, vintage meubels en sieraden tot blikken speelgoed en hedendaagse kunst. De hamer is in handen van veilingmeester Marcel Brouwer, eerder werkzaam bij het gerenommeerde veilinghuis Christie’s en bekend van Tussen Kunst & Kitsch. Meedoen is gratis en eenvoudig.

Kringloopprijzen

“Ook dit jaar hebben we weer bijzondere spullen verzameld. Bent u op zoek naar iets speciaals of benieuwd naar de items? Kijk dan op onze veilinglijst op www.lapoubelle.nl. Wie weet staat er iets op wat u graag wilt hebben en kunt u het voor een klein prijsje bemachtigen. Biedt u liever niet mee, maar wilt u wel graag een keer een veiling meemaken? Kom gerust langs. Het is vooral een heel gezellige middag”, aldus Theo van der Bruggen, manager La Poubelle.

Meebieden?

De veiling start om 13.00 uur en meedoen is eenvoudig. Bezoekers kunnen zich op de dag van de veiling vanaf 11.00 uur gratis inschrijven. Uiteraard is er koffie met iets lekkers. De te veilen items staan vanaf 13 mei in de winkel tentoongesteld. Voor meer informatie kunt u terecht op www.lapoubelle.nl.of op de Facebookpagina ‘kringloopwinkellapoubelle’.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep