Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto van Max tijdens raadsvergadering over bootje

Max krijgt bootje van Diamant-groep

Diamant-groep stelt een bootje beschikbaar aan de elfjarige Max zodat hij aan de slag kan met zijn missie om de Piushaven de schoonste haven te maken van het land.

Sinds de zomer gaat Max elke vrijdag met zijn vaste maat Ton het water op. Om vuil de verwijderen uit de Piushaven. Een onzekere factor in het verhaal is de boot. Max leent een boot en is nu wel voor een tweede periode van zestien weken geregeld, maar daarna is het onzeker. Grote wens van Max een vast bootje te kunnen krijgen.

Tijdens de raadsvergadering van maandag 17 december 2018 was het een punt van bespreking. Frans van Aarle van Lokaal Tilburg had hiervoor een motie ingediend om te vragen of Max geholpen kan worden met zijn droom en inzet. Dit voorstel kreeg steun vanuit alle partijen. Maar inmiddels had ook de Diamant-groep, die veel onderhoudswerk in en rond de haven doet, hulp aangeboden. Diamant-groep biedt Max een bootje aan om te gebruiken. ,,Wij zorgen voor de ligplaats en een langere grijparm”, beloofde wethouder Berend de Vries (D66, Piushaven).

 

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep