Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Meewerkend Voorman 36 uur per week

De Diamant-groep is het sociale leerwerkbedrijf van de regio waar veel mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Sinds jaren voert Groen Xtra – één van de bedrijven van de Diamant-groep – het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit voor de regio Tilburg. In Tilburg doen wij dat voor drie gebieden: Noord, West en Binnenstad & Oude stad.

Klopt jouw hart sneller van het groen in de buitenruimte, ben jij een aanpakker met leidinggevende ervaring en zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor een mooie en schone leefomgeving in regio Tilburg? Dan zoeken wij jou! Groen Xtra is een professioneel marktgericht groenwerkbedrijf dat  onderscheidend wil zijn in de beste totaaloplossing voor haar klanten en opdrachtgevers. Wij werken hoofdzakelijk voor gemeenten, instellingen en bedrijven en verzorgen het totale integraal onderhoud.

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een: Meewerkend Voorman (36 uur)

Functie

Als voorman geef je leiding aan een groep van 5 tot 10 medewerkers. Je werkt onder opdracht en instructies van de uitvoerder. Samen met je ploeg voer je alle voorkomende werkzaamheden uit, met name in de gemeentelijke openbare ruimte. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van het onderhoud (en aanleg) van groenvoorzieningen volgens integraal (beeld)bestek of gebiedsgerichte onderhoudscontracten. Je verdeelt het werk, geeft instructies en zorgt ervoor dat de planning van de  werkzaamheden gehaald wordt. Uiteraard draag je zelf bij aan de uitvoering van de werkzaamheden waarbij je continu aandacht hebt voor veiligheid, kwaliteit en milieu.

Eisen

  • Je hebt een afgeronde groenopleiding vmbo.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke, leidinggevende functie bij een groenbedrijf.
  • Je hebt ervaring in het bedienen van diverse machines en gereedschappen.
  • Je beschikt over goede sociale / communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt affiniteit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat wij bieden

  • Zelfstandige en uitdagende functie in een op de toekomst gerichte organisatie.
  • Het salaris is conform cao 18k en afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 2.684,00 bruto op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie, neem dan contact op met één van onze projectleiders: Bas van de Kamp / 06 55 81 25 34 of Ad Rovers / 06 55 81 25 24 of kijk op: www.diamant-groep.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ontvangen wij graag uiterlijk 19 mei 2019 je reactie per mail: T.a.v. Debbie Spijkers, Personeelsbureau Groen Xtra, debbie.spijkers@diamant-groep.nl.

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep