Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Nespresso laat suikerzakjes inpakken door Diamant-groep

Sinds begin 2016 zijn Van Oordt, Nespresso en Diamant-groep een mooie samenwerking aangegaan. Zo’n 70 medewerkers van de Diamant-groep verwerken wekelijks 1,5 miljoen zakjes suiker voor Nespresso. Hierdoor zijn ze twee jaar lang verzekerd van werk.

We werken al langer samen met Van Oordt, full-service leverancier van portieverpakkingen. We zijn trots dat ze een klant als Nespresso, waarvan het imago en kwaliteitsniveau hoog is, toevertrouwen aan de Diamant-groep. Nespresso heeft verschillende soorten suiker verpakt in suikerzakjes die dezelfde namen dragen als de koffiesoorten. Bij de Diamant-groep worden deze suikerzakjes verpakt.

De medewerkers werken op een speciaal ingerichte Nespresso-afdeling. Peter Veeke, manager Diamant-groep Productie vertelt trots: “Het past binnen onze strategie om langdurige samenwerkingsverbanden aan te gaan met klanten zoals Van Oordt en Nespresso. Dit geeft ons passend werk voor onze medewerkers die beschut werken en continuïteit. We zijn trots op het feit dat we mogen werken voor deze klanten. We hebben de afdeling helemaal verbouwd en ingericht volgens de Nespresso huisstijl. De kleuren op de muur, de foto’s in George Clooney stijl, de borden met suikerafbeeldingen, alles werkt mee om het Nespresso gevoel te creëren. Voor de medewerkers natuurlijke extra leuk om op deze afdeling te werken! Zo’n langdurige samenwerking is er al geruime tijd ook met de Sort B.V., LOA Lak, Artiteq en de Banketgroep.”

De heer Thiago Dantas Araujo (supplier development manager bij Nespresso) en de heer Paul van Gastel (accountmanager bij Van Oordt) zijn 24 juni 2016 op bezoek geweest bij de Diamant-groep: “We zijn zeer tevreden over de samenwerking met de Diamant-groep”.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep