Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Omgevingsmanager beheer & onderhoud 32-36 uur per week

De Diamant-groep is het sociale leerwerkbedrijf van de regio waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Haar missie is een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet en zoeken wij actief naar nieuwe modellen en initiatieven.

Groen Xtra is gericht op de uitvoering van integraal en gebiedsgericht  beheer en onderhoud in de openbare ruimte in het werkgebied van de Diamant-groep. De gemeente Tilburg is een grote opdrachtgever: voor drie van de vijf gebieden voert Groen Xtra deze werkzaamheden uit. Groen Xtra is als opdrachtnemer verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement: communicatie met de stakeholders in het gebied en het stimuleren van (burger)participatie.

Ter versterking zoeken wij hiervoor een enthousiaste Omgevingsmanager beheer & onderhoud (32-36 uur per week)

De functie

Als omgevingsmanager vervul jij een belangrijke rol binnen onze gebiedsgerichte onderhoudscontracten. Je zorgt als teamlid van de interne projectorganisatie (model IPM) voor de verbinding tussen alle belanghebbenden van een project (burgers, bedrijven, organisaties). Je bent verantwoordelijk voor de communicatie en interactie maar vooral ook voor het kweken van begrip en komen tot effectieve samenwerking.  Daarnaast initieer of versterk je de (burger)participatie en geef je vorm aan goed ‘huisvaderschap’.

Wat wij vragen?

 • Je beschikt over een hbo-opleidingsniveau.
 • Je hebt enige ervaring op het gebied van communicatie en/of omgevingsmanagement.
 • Je bent sterk in mondelinge communicatie en een echte ‘verbinder’ tussen partijen.
 • Je bent in staat om te ‘denken vanuit de stakeholders/burgers en de bedoeling en te handelen als goed huisvader’.
 • Je ziet kansen, bedenkt creatieve oplossingen en bent een echte aanjager van participatie.
 • Je bent gedreven om een significant verschil te maken bij het verder vormgeven van het omgevingsmanagement van Groen Xtra.
 • Je bent gewend in- en overzicht te houden in een complex speelveld en diverse belangen.
 • Je bent bereikbaar en beschikbaar, waar nodig in de avonden of weekenden.
 • Het is een pre als je enige ervaring hebt met werken in projecten in een groen gerelateerde omgeving en kunt werken met een moderne digitale werkplek en Office 365.

Wat wij bieden?

 • Een professioneel bedrijf waar de mens centraal staat. Betrouwbaarheid, open communicatie en blijven ontwikkelen zijn dan ook onze succesfactoren. Je komt te werken in een enthousiast team van mensen en we zorgen natuurlijk dat je goed wordt ingewerkt!
 • Salaris conform cao 18k is afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 4.406,-  bruto op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder het gebruik van een auto, laptop en Iphone.

 

Meer informatie & solliciteren?

Ben je enthousiast over deze unieke functie of heb je vragen, neem dan contact op met Karel van Remunt, manager Groen Xtra  ( 013 46 41 707 / karel.van.remunt@diamant-groep.nl)

Je cv met motivatie ontvangen we graag voor 19 mei 2019 en kan gericht worden aan Debbie Spijkers:  debbie.spijkers@diamant-groep.nl.

 

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep