Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto van vrijwilligers bij DOC-T

Opnames IDTV

De vraag was al eind oktober 2017 gekomen: Wil het DierenOpvangCentrum -Tilburg e.o. (DOC-T)  meewerken aan filmopnames? Die vraag werd gesteld door IDTV uit Amsterdam, zij hebben een opdracht van uitgeverij Malmberg uit den Bosch, om opnames te maken voor educatieprogramma’s voor basisscholen.

Natuurlijk werkt het DOC-T graag mee aan doeleinden voor ontwikkeling van kinderen, zo ontvangen wij ook regelmatig kleine groepen kinderen die we op aanvraag een rondleiding geven.

Maar deze vraag was wel heel specifiek. Men wilde dieren in beeld brengen die ingezet zouden worden voor een rekenprogramma. Vragen als: Hoe zwaar is een dier? Hoeveel voer moet hij krijgen? Is het dier te zwaar of juist te licht? (groeicurve) enz.

Uiteindelijk leidde de vraag tot een opnamedag op 1 februari waarbij een heel enthousiaste ‘crew’ van 9 personen zowat een hele dag op het DOC-T heeft gefilmd. Naast 2 beroepsacteurs en in de hoofdrol natuurtalent hond ‘Bobby’ bleek het DOC-T een paar vaste medewerkers te hebben met groot talent om te acteren. Wij zijn benieuwd, maar moeten nog even geduld hebben, naar het eindresultaat.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep