Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto van de hoofdrolspelers in Diamantjes tijdens première

Première De Diamantjes

Woensdagavond 23 november jl was het zo ver… de première van De Diamantjes in het Midi Theater. Willem, Maurice, Sjack, Elonka en Jan zagen er in hun nieuwe outfits prachtig uit en waren de sterren van de avond!

De avond begon voor de ploegleden met een diner. Na een ere ronde in hun vertrouwde werkauto’s, maakten ze hun opwachting op de rode loper. De genodigden zorgden voor een geweldig ontvangst! Bekijk hier het filmpje van het rode loper moment: https://youtu.be/cypp9zwHEj0

Na een hapje en drankje in de foyer, werd het tijd om naar de zaal te gaan. Gastheer Rens Merkelbach heette iedereen welkom. En Lout Donders van Omroep Brabant, producent Pieter Cerutti, Regisseur Tim van Gils en Robert Bool namen de aanwezigen mee terug naar de afgelopen maanden… want hoe komt zo’n serie tot stand? Daarna was het tijd om met zijn allen naar de eerste twee afleveringen van de serie te kijken.

Na afloop werd de ploeg – onder luid applaus – naar voren gehaald. En heeft Jan namens de ploeg een dankwoord uitgesproken. Na het uitreiken van de bloemen en de ingelijste herinnering, was het tijd voor een drankje. Het was een geslaagde première!

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep