Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Proces- en Informatieadviseur (32-36 uur p/w)

Vind jij het belangrijk dat iedereen kan bijdragen aan het arbeidsproces? Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? En wil jij daar als Proces- en Informatieadviseur aan bijdragen? Dan is deze functie echt iets voor jou. Een functie waarin je maatschappelijke betrokkenheid combineert met ondernemendheid.

Wat ga je doen?

De aanschaf van een nieuw HR-systeem, de ontwikkeling van een bedrijfsvoeringplatform, het opzetten van een business analyse tool en een digitale leeromgeving. Een greep uit de diverse projecten waarin jij, de Proces- en Informatieadviseur, een belangrijke rol speelt en op gebied van digitalisering grote slagen maakt. Jij initieert deze projecten of zorgt ervoor dat je tijdig wordt aangehaakt.

Daarnaast vallen AVG-vraagstukken onder jouw verantwoordelijkheid. Je ziet toe op naleving van de regels, draagt bij aan het vergroten van het bewustzijnsniveau binnen de organisatie en bent het interne aanspreekpunt voor alle vragen rondom privacy.

In welk team kom je terecht?

In deze zelfstandige functie val je onder de afdeling Informatie & Automatisering. Jij beweegt je door de hele organisatie en hebt hierdoor met uiteenlopende collega’s contact. Dat gaat je door jouw toegankelijke houding en betrokkenheid gemakkelijk af. Je hebt een warm hart voor de doelgroep waarvoor we werken en staat open voor gevraagd en ongevraagd advies. Afhankelijk van het project rapporteer je aan Eric Wijn (Hoofd Afdeling I&A) of Rob van den Hurk (Concerncontroller].

Wat maakt jouw werkplek uniek?

Je werkt niet alleen vóór maar ook met mét de doelgroep Dit maakt deze baan uniek. Je ziet van dichtbij hoe deze mensen zich ontwikkelen en opbloeien. Bovendien sta je, omdat je een sleutelpositie vervult, in contact met collega’s uit de gehele organisatie.
Mede door de politieke dynamiek is de Diamant-groep continu in beweging en staan we open voor nieuwe ontwikkelingen. Deze dynamische werkomgeving zorgt ervoor dat jouw dag nooit hetzelfde is.

Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring, conform schaal 11 van de Cao Gemeenten: minimaal €3.561,- en maximaal € 5.169,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een aantal aanvullende arbeidsvoorwaarden (waaronder bovenwettelijk verlof, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering) zijn opgenomen in het individueel keuzebudget van 17,05%. Dit IKB wordt berekend over je brutosalaris. Je bepaalt zelf hoe, voor hoeveel en wanneer je dit inzet. Dat kan in direct inkomen maar ook bijvoorbeeld door het aankopen van extra verlof, deelname aan het fietsenplan of het fiscaliseren van gemaakte reiskosten.
  • Een functie voor 32 tot 36 uur per week.
  • Pensioenvoorziening via het ABP.
  • Vergoeding van je woon/werkverkeer op basis van openbaar vervoer.

Wat vragen wij van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren, vinden wij een analytisch vermogen essentieel. Jij weet draagvlak te creëren voor jouw adviezen en op deze manier collega’s te overtuigen van het nut en de noodzaak. Binnen de organisatie ben jij goed zichtbaar. Ook in tijden van corona. Hierdoor weten jouw collega’s dat ze jou moeten aanhaken als het gaat om proces- en informatievraagstukken. Daarnaast werk je resultaatgericht. Je houdt vaart in de projecten en weet ze binnen de vastgestelde planning af te ronden.
Verder beschik je over:

  • minimaal hbo+ werk- en denkniveau. Bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van Proces- of Informatiemanagement, Informatiekunde, Bedrijfskundige Informatica of Bedrijfskunde.
  • werkervaring in de rol van Proces- en Informatieadviseur of Informatiemanager.

Wie zijn wij?

De Diamant-groep is een dynamisch leerwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee kunnen doen in de maatschappij. Wij ondersteunen de gemeentes Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Gilze en Rijen, Dongen en Alphen-Chaam bij de uitvoering van de Wet Sociale Werkvoorziening en de invulling van de Participatiewet, zodat mensen met een lichamelijke of fysieke beperking, mensen met een migratieachtergrond of langdurig werklozen deel kunnen nemen aan het arbeidsproces.

We zijn er trots op dat ruim 2.200 medewerkers via de Diamant-groep aan het werk zijn. Zowel via detacheringen bij reguliere bedrijven als via een van onze werkbedrijven Groen Xtra, De Schoonmaak Coöperatie, Post & Vervoer, kringloopbedrijf La Poubelle, dierenopvangcentrum DOC-T, Fietsbeheer (zowel de fietsenstallingen in Tilburg als het beheer in de openbare ruimte), Kwekerij & Stekbedrijf en Productie. Wil je meer over ons weten? Bekijk dan onze website.

Vragen?

Zorg jij er met jouw sturende capaciteiten voor dat wij de volgende stap kunnen maken? Solliciteer dan vóór 18 maart 2021 op de vacature van Proces- en Informatieadviseur door een mail te sturen aan ingrid.cornelissen@enhrsolutions.nl. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Ingrid Cornelissen, Recruiter via 06-28266355. De exclusieve werving voor deze vacature ligt bij EN HR solutions.

 

 

Disclaimer - Privacystatement - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2020 Diamant-groep