Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Proces- en informatieadviseur voor 32-36 uur per week

Onze organisatie

De Diamant-groep is een leerwerkbedrijf in de regio Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Gilze en Rijen, Dongen en Alphen-Chaam. Wij ontwikkelen en begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Onze missie is om een bijdrage te leveren aan de participatie, zodat iedereen een kans krijgt om mee te doen in de maatschappij. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet en zoeken wij actief naar nieuwe samenwerkingsmodellen en initiatieven.

Circa 1.900 mensen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, zetten op dit moment hun talenten bij ons in. Zij zijn met veel plezier aan de slag bij één van onze bedrijfsonderdelen: Groen Xtra, Productie, Post & Vervoer, Kringloopbedrijf La Poubelle, Dierenopvangcentrum Tilburg (DOC-T), Fietsenstallingen Tilburg centrum, de Kwekerij & Stekbedrijf en De Schoonmaak Coöperatie. Ook detacheren wij mensen bij reguliere werkgevers.

De Diamant-groep is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Proces- en informatieadviseur (32-36 uur, hbo-niveau)

Een functie waarin ondernemerschap, uitdaging in het werk, persoonlijke groei en ontwikkeling nauw verbonden zijn.

Functie inhoud

Als Proces- en informatieadviseur stel je je doorlopend op de hoogte van relevante ontwikkelingen op het gebied van Informatie & Automatisering; zowel extern als intern. Vanuit die kennis en zienswijze geef je, in de meest brede zin, richting aan informatiemanagement. Je richt je daarbij op relevante organisatorische- en bedrijfseconomische processen, informatieanalyses en het inrichten en gebruik van software.

De aangeboden functie heeft door de uiteenlopende rollen en uitdagingen veel dynamiek. Zo geef je bij afwezigheid van het Hoofd I&A – samen met de senior systeem- en netwerkbeheerder – sturing aan de medewerkers.
Tevens behoren de taken, die behoren bij een Functionaris Gegevensverwerking – zoals het advies, de controle op uitvoering en naleving van de in de AVG geformuleerde regelgeving en richtlijnen -tot je takenpakket. Een belangrijke taak, omdat wij op intensieve wijze persoonsgegevens verwerken.

Het sociale domein waarin de Diamant-groep opereert, is sterk in beweging. Vanuit een goede financiële basis, maar met omringende kansen en bedreigingen, wordt intensief gewerkt aan een herstructurering van onze organisatie. Informatisering, procesmanagement en ICT spelen hierbij een belangrijke rol. In de nieuwe organisatiestructuur gaan we in uiteenlopende situaties intensief gebruikmaken van de regierol. In de functie van proces- en informatieadviseur geef je in wisselende rollen uitvoering aan de taakstelling. Dat kan zijn als uitvoerder, projectlid maar mogelijk ook in de rol van “regisseur”.

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring t.a.v. proces- en informatiemanagement
  • Gerichte werkervaring t.a.v. het in goede banen leiden en monitoren van proces – en informatiestromen en informatiebeveiliging
  • Kennis van AVG en de Privacywetgeving

Salaris en arbeidsvoorwaarden

  • Een veelzijdige en uitdagende rol binnen een organisatie met een dynamische en mensgerichte manier van werken. Verder bieden we je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Er wordt gestart met een tijdelijk dienstverband van één jaar.
  • Deze functie is ingedeeld in het functiehuis. Afhankelijk van de ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.169,- bruto per maand (bij een arbeidscontract van 36 uren).
  • Een aantal aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn opgenomen in het individueel keuzebudget van 17,05%, waarbij jezelf bepaalt hoe je dit inzet.
  • Als (gedeeltelijke) tegemoetkoming in eventuele reiskosten woning/werk is er de mogelijkheid om OV-kosten te declareren en/of te fiscaliseren in het kader van de werkkostenregeling.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met het Hoofd I&A Eric Wijn, via telefoonnummer 013-464 13 90 of 06-53 84 27 82. Bezoek voor meer informatie over onze organisatie onze website www.diamant-groep.nl.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in dit profiel? Dan ontvangen we jouw motivatie en cv uiterlijk 7 december 2020. Je kunt jouw e-mail richten aan Han Boeren, personeelsadviseur; personeelsadministratie@diamant-groep.nl.

Disclaimer - Privacystatement - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2020 Diamant-groep