Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Retailmanager Kringloopbedrijf 36 uur per week

Wie zijn wij?

La Poubelle is een goed draaiend, zelfstandig opererend kringloopbedrijf met een eigen, maatschappelijk gezicht en locaties in Tilburg, Goirle en Rijen. Het kringloopbedrijf bestaat uit de winkels, logistiek en werkplaatsen. La Poubelle is een onderdeel van de Diamant-groep, de sociale werkvoorziening van Tilburg en vijf regiogemeenten. Het hart van de organisatie bestaat uit vakmensen en begeleiders, zij sturen een grote groep medewerkers en vrijwilligers aan die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. In totaal zijn er binnen La Poubelle wekelijks ruim 300 mensen actief.

Wie ben jij?

Ben jij een enthousiaste, ervaren en gedreven manager, die passie heeft voor én ervaring heeft met het werken binnen de retail? Zijn de woorden daadkracht, motivator en ondernemend op jou van toepassing? Ben je in staat een prettige sfeer te creëren onder medewerkers en klanten? En ben je op zoek naar een baan die je iedere dag weer uitdaagt, zowel commercieel maar ook in de omgang met jouw medewerkers en klanten? Dan kun jij jezelf bij La Poubelle overtreffen!

Als sympathieke maar doortastende manager ben je in staat om jouw mensen op de voor hen juiste plek neer te zetten. Jouw doel is het overtreffen van verwachtingen, iedere dag weer. Als het om onze medewerkers gaat laat je ze zien dat ze veel meer kunnen dan ze denken, als het om de klanten gaat geef je ze het gevoel dat we alles in huis hebben: als wij een artikel niet hebben, dan hebben ze het ook niet nodig.

Waar ga je aan de slag?

Je geeft leiding en begeleiding aan de medewerkers van de winkel in Tilburg. Daarnaast ben je ook eindverantwoordelijk voor de resultaten van de winkels In Goirle en Rijen. Naast jou als manager bestaat het team uit een werkleider, vijf assistent-werkleiders, die je ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden en 70 medewerkers die op de reguliere arbeidsmarkt (nog) niet of moeilijk aan de slag komen. Verder maak je deel uit van het managementteam van La Poubelle.

Wat wij vragen van je?

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding.
  • Je hebt ervaring met leidinggeven aan een gevarieerd team.
  • Je bent cijfermatig, organisatorisch en planmatig ingesteld.
  • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en hebt een goed inlevingsvermogen.
  • Je bent servicegericht, zelfstandig, maar ook iemand die graag samenwerkt.

Wat bieden we je?

Wij bieden een afwisselende functie met een daarbij behorend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie en sollicitatie

Wij nodigen je van harte uit om te reageren op deze vacature. We ontvangen je motivatiebrief en C.V. graag uiterlijk 23 juni 2019 per e-mail, gericht aan Debbie van de Luijtgaarden: debbievandeluijtgaarden@poubelle.nl

Voor meer informatie over de functie/onze organisatie, kun je contact opnemen met Theo van der Bruggen, manager van Stichting La Poubelle, bereikbaar via ons centrale nummer 013 – 5439222.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 1 en woensdag 3 juli 2019.

 

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep