Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Collage van foto's inzake zwerfvuil

Samen, is het woord van 2020

In deze tijd van Corona roept premier Rutten niet voor niets op dat we met 17 miljoen mensen samen de strijd tegen Corona aan kunnen. En terecht, want alleen samen zorgen we niet alleen voor elkaar maar ook voor de ander.

Door alle maatregelen van het RIVM is er veel veranderd en worden veel mensen geraakt. Het vraagt veel van ons geduld en aanpassingsvermogen. Alle begrip, steun en respect daarvoor!

De regels van het RIVM maken het wel mogelijk een wandelingetje door de stad te maken. En met het weer van de afgelopen weken alleen maar begrijpelijk. En hoe mooi is het om tijdens de wandeling jouw lokale ondernemer te steunen door wat lekkers af te halen. Er wordt niet voor niets een beroep gedaan op ‘support your locals’.

Samen en samenwerken staat ook centraal bij Groen Xtra. Als beheerder van de openbare ruimte werken we namelijk al heel lang samen; met inwoners, ondernemers en Gemeente Tilburg. Samen met hen en samen voor hen. Wij zetten ons al jaren in om de openbare ruimte van Tilburg schoon te houden. Juist voor jou, zodat jij fijn kunt blijven wandelen in deze ruimte.

Maar de laatste weekenden schrikken we wel als we zien hoe er met de openbare ruimte wordt omgegaan in onze mooie binnenstad: restanten van afhaalmaaltijden, lege ijsbakjes, plastic wikkels, pizza dozen. Als de inhoud leeggegeten is, dan valt het afval ‘spontaan’ uit handen waardoor het op straat belandt.

Samen met Binnenstad Management Tilburg is afgesproken dat wij (tijdelijk) extra afvalbakken plaatsen. Daarnaast zijn we extra alert op overlopende afvalbakken. Samen met Binnenstad Management Tilburg doen we een beroep op de ondernemers, wiens afval het meest op straat ligt, om ook hun verantwoordelijkheid te nemen.

Wij kunnen dit niet alleen! De openbare ruimte is van ons allemaal, dus laten we samen ervoor zorgen dat de openbare ruimte schoon en netjes blijft.

Stay safe!

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep