Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Enthousiaste stagiaire P&O gezocht! (16 uur p/w)

De Diamant-groep is het sociale leerwerkbedrijf van de regio waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Haar missie is een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet.  Sinds jaren voert Groen Xtra – één van de werkbedrijven van de Diamant-groep – het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit voor Tilburg en omliggende gemeenten.

Het personeelsteam van Groen Xtra zoekt een enthousiaste stagiaire die ons team dit schooljaar wil komen versterken!

Heb jij een werk- en denkniveau en volg je een relevante opleiding richting HRM? Ben je goed in plannen en organiseren, zelfstandig en resultaatgericht? Werk je graag in een gezellig team en heb je voldoende kennis van de huidige wet- en regelgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

  • Je ondersteunt het team van personeelsadviseurs bij de uitvoering van diverse operationele HR-taken. Deze hebben te maken met rechtspositie, cao, opleidingen, verzuimbegeleiding en uitvoering Wet verbetering Poortwachter.
  • Je signaleert en biedt ondersteuning bij het uitvoeren van allerlei administratieve en organisatorische zaken.
  • Tevens ben je betrokken bij het instroomproces en voer je daarbij behorende werkzaamheden uit zoals het aanvragen van contracten, het plannen en houden van intakegesprekken en informeren van leidinggevenden.

Wat bieden we?

  • Zelfstandige en uitdagende stage met volop mogelijkheid tot ontdekken van diverse facetten van het HR-vakgebied.
  • Natuurlijk ontvang je ook een passende stagevergoeding.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie, neem dan contact op met Debbie Spijkers, personeelsadviseur Groen Xtra (013 46 41 733) of kijk op onze website: www.diamant-groep.nl

Solliciteren: T.a.v. Debbie Spijkers, Personeelsbureau Groen Xtra,  debbie.spijkers@diamant-groep.nl

 

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep