Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Teamleider

Sociaal sterk en ondernemend!

Diamant-groep zoekt: Teamleider (32-36 uur, m/v)      

De Diamant-groep is een ontwikkel- en werkbedrijf met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief te laten deelnemen aan de samenleving. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten in de regio. Bij de uitvoering van de Participatiewet zoeken wij actief naar nieuwe initiatieven en ideeën.

Het bedrijfsonderdeel Productie en Post & Vervoer richt zich op de mensen met een laag verdienvermogen en/of een grote begeleidingsbehoefte. Wij verpakken voor onze klanten honderden verschillende producten op jaarbasis. Ook bezorgen wij post en pakketten en wij vervoeren op dagelijkse basis tientallen medewerkers. Klanten kiezen voor ons omdat zij onze doelstellingen ondersteunen en graag bijdragen aan maatschappelijk ondernemen.

Doel van de functie

Je bent verantwoordelijk voor de leiding en begeleiding van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, die in dienst zijn bij het werkbedrijf Productie. De begeleiding is gericht op ontwikkeling, waarbij de maximale loonwaarde wordt verzilverd.

Taken die horen bij de functie

Je plaatst medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt op een passende werkplek binnen Productie. Je stuurt, coacht, begeleidt en ontwikkelt de medewerkers. Je zorgt voor een prettig werkklimaat.

Je coacht de te ontwikkelen competenties en werknemersvaardigheden, afgestemd op de ontwikkel- en begeleidingsbehoefte van de medewerker en geeft feedback op het functioneren.

Je volgt de afgesproken procedures en werkafspraken van de organisatie en opdrachtgevers. Hierbij zorg je voor een objectieve en kwalitatief goede verslaglegging in de geautomatiseerde systemen. Je werkt intensief samen met de Werkspecialisten en met de opdrachtgevers en begeleidende instanties.

 Wat verwachten we van je?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Enige ervaring in een leidinggevende of begeleidende functie. Je krijgt energie van het ontwikkelen en begeleiden van de medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook kleine stapjes vooruit vind jij belangrijk.
 • (Preventief) Verzuimmanagement. Je stuurt actief op preventief verzuim en begeleidt de medewerkers bij ziekte.
 • Affiniteit met mensen met een beperking. Je hebt interesse in het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en kijkt altijd naar mogelijkheden en kansen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een professional met agogische vaardigheden en methodische gespreksvoering. Je bent in staat op een makkelijke en constructieve manier feedback te geven, aan zowel medewerkers als collega’s, met je open houding en humor breng je plezier in het team.
 • Een frisse blik én positieve instelling. Een dosis energie die nodig is binnen een omgeving die aan het veranderen is, omgaan met weerstand en kritiek gaat jou gemakkelijk af. En met jouw soms andere blik op zaken kun je het team op scherp zetten.
 • Je staat sterk in je schoenen, je bent stressbestendig en onafhankelijk, kunt eenvoudig schakelen en bent in staat zelfstandig te werken.

Wat bieden wij?

 • Een zeer afwisselende functie binnen een organisatie met een dynamische, mensgerichte manier van werken en met elkaar omgaan. Geen dag is hetzelfde!
 • Leuke collega’s die veel ervaring hebben met de doelgroep en het inrichten van werkprocessen, waarmee je kunt sparren.
 • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder IKB en salaris conform cao gemeenten (aanloopschaal 8).
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Contactpersonen:

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Karin Kerver-Saris, Teammanager begeleiding (06-28625452). Wil je meer weten over onze organisatie, bekijk dan zeker onze bedrijfsfilm: https://youtu.be/7gFQN738GhE of bekijk één van onze websites: www.diamant-groep.nl / www.18k.nl.

Sollicitatie

Herken jij jezelf (of iemand die je kent?) in deze functie, dan nodigen we je uit ons te overtuigen van je kwaliteiten, op een manier die bij je past. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 24 juli 2022 per e-mail en kun je richten aan Pieter Albert: pieter.albert@diamant-groep.nl. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep