Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Update coronavirus

In Nederland zijn steeds meer mensen getroffen door het coronavirus. Om besmetting zoveel mogelijk te beperken volgt Diamant-groep de richtlijnen van het RIVM: waar mogelijk werken onze medewerkers thuis. We houden 1,5 meter afstand, we schudden geen handen en we vragen medewerkers om de hygiënemaatregelen in acht te nemen.
Medewerkers van Diamant-groep die gedetacheerd zijn of bij de inlener op locatie werken, volgen de richtlijnen van de inlener.

Wat moet ik doen als klant, leverancier of bezoeker van Diamant-groep?

De Diamant-groep blijft vooralsnog open en de dienstverlening blijft beschikbaar. Wel hebben we vanwege het coronavirus aanpassingen gedaan. Ook hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Heeft u hierover vragen, neem dan contact op met uw contactpersoon.

Ik heb een afspraak. Wat moet ik doen?

Hebt u een afspraak bij Diamant-groep en hebt u last van gezondheidsklachten, zoals hoesten, verkoudheid of koorts, dan vragen wij u contact op te nemen met uw contactpersoon. Wij gaan dan samen met u een telefonische afspraak inplannen of de afspraak verzetten.

Kan ik nog naar La Poubelle of DOC-T?

Voor La Poubelle en DOC-T zijn aanvullende richtlijnen. Kijk hiervoor op www.lapoubelle.nl of www.dierenopvangcentrumtilburg.nl.

 

Disclaimer - Privacystatement - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep