Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
illustratie over 1,5 meter afstand in verband met corono

Update coronavirus

In Nederland zijn steeds meer mensen getroffen door het coronavirus. Om besmetting zoveel mogelijk te beperken volgt Diamant-groep de richtlijnen van het RIVM: waar mogelijk werken onze medewerkers thuis. We houden 1,5 meter afstand, we schudden geen handen en we vragen medewerkers om de hygiënemaatregelen in acht te nemen.
Medewerkers van Diamant-groep die gedetacheerd zijn of bij de inlener op locatie werken, volgen de richtlijnen van de inlener.

Wat moet ik doen als klant, leverancier of bezoeker van Diamant-groep?

De Diamant-groep blijft vooralsnog open en de dienstverlening blijft beschikbaar. Wel hebben we vanwege het coronavirus aanpassingen gedaan. Ook hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Heeft u hierover vragen, neem dan contact op met uw contactpersoon.

Ik heb een afspraak. Wat moet ik doen?

Hebt u een afspraak bij Diamant-groep en hebt u last van gezondheidsklachten, zoals hoesten, verkoudheid of koorts, dan vragen wij u contact op te nemen met uw contactpersoon. Wij gaan dan samen met u een telefonische afspraak inplannen of de afspraak verzetten.

Kan ik nog naar La Poubelle of DOC-T?

Voor La Poubelle en DOC-T zijn aanvullende richtlijnen. Kijk hiervoor op www.lapoubelle.nl of www.dierenopvangcentrumtilburg.nl.

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep