Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Vacature Ontwikkelcoach

De missie van de Diamant-groep is ‘een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt’. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten binnen het Sociaal Domein. Wij zoeken samen met gemeenten en businesspartners in de regio actief naar nieuwe initiatieven en oplossingen.

Onderdeel van Diamant-groep is het Participatiehuis. Het Participatiehuis houdt zich o.a. bezig met diagnostiek, begeleiding, detachering en innovatie. Het Participatiehuis is ook verantwoordelijk voor ontwikkeling en professionalisering van alle medewerkers van de Diamant-groep die zich bezig houden met de begeleiding en ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor het Participatiehuis zijn we op zoek naar een:

Ontwikkelcoach

(fulltime, 36 uur/week)

Wat ga je doen?

 Je richt je op het ontwerpen, implementeren en onderhouden van de leer- en ontwikkelmethodieken welke door onze begeleidingsprofessionals worden ingezet richting álle doelgroepmedewerkers die binnen de Diamant-groep werkzaam zijn, respectievelijk worden begeleid.

Je organiseert en ontwikkelt zelf opleidingsmogelijkheden en programma’s, zowel online (digitale leeromgeving, e-learningmodules, video’s, animaties, games, enz.) als offline (trainingen, intervisie, kennissessies en workshops) voor onze begeleidingsprofessionals. Je voert sommige leerinterventies ook zelf uit. Zo blijf je met beide benen in de praktijk staan en weet zo wat werkt en wat niet.

Je werkt daarnaast samen met Universiteiten, Hogescholen en specialistische opleidingsinstituten. Van daaruit geef je adviezen over nieuwe inzichten, innovaties en ontwikkelingen op het gebied van ondersteuning en ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wat deze voor Diamant-groep zouden kunnen, soms ook moeten, betekenen.

Wie ben jij?

 Je bent ondernemend, activerend naar anderen, creatief en vooral resultaatgericht. Je staat stevig in je schoenen, maar kunt meebewegen waar nodig. Je kunt een situatie positief ombuigen en je stelt je flexibel op. Je bent een collega die in staat is om buiten de gebaande paden te denken en te handelen en de weerstand die dat soms oplevert schrikt je niet af. Structuur aanbrengen en projectmatig werken is vanzelfsprekend, maar het kunnen improviseren is je tweede natuur. Je bent positief ingesteld en hebt samenwerken hoog in het vaandel staan.

Wat breng je mee?

 Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau;

  • Je hebt een afgeronde opleiding Opleidingskunde/Onderwijskunde/Ontwikkelkunde of soortgelijk;
  • Je hebt ruime ervaring met het bouwen van ontwikkeltrajecten en het samenstellen van ontwikkelprogramma’s;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het Sociaal Domein, meer speciaal participatie en re-integratie naar (een vorm van) werk;
  • Je beschikt over prima sociale vaardigheden welke zich ook uiten in een professionele adviesrol;
  • Je hebt ervaring op het gebied van productontwikkeling/-onderhoud;
  • Je bent ”hard” op de inhoud en “zacht” op de relatie;
  • Je kunt een helder verhaal houden voor een groep en schrijft een begrijpelijk voorstel of notitie.

Wat bieden wij jou?

 Je komt terecht op een erg fijne werkplek in Tilburg, in een enthousiast en gedreven team met het hart op de goede plek en een gezonde dosis humor. Een (tijdelijk) contract met een marktconform salaris (maximaal € 5.169,- bruto op fulltime basis, schaal 11 cao gemeenten).

Meer informatie nodig?

 Neem contact op met Rob van Bladel, manager Participatiehuis (06-39273114) indien je vragen over de functie hebt. Wil je meer weten over de organisatie, kijk dan op onze websites www.diamant-groep.nl of www.18k.nl.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Dan zien wij je sollicitatie graag uiterlijk 31 oktober 2021 tegemoet. Deze kun je richten aan Renate Boelen, personeelsadviseur; renate.boelen@diamant-groep.nl.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur boven een externe kandidaat.

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep