Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
suikersticks inpakken voor nespresso

Van Oordt een tevreden klant: Diamant-groep. What else?

Sinds begin 2016 hebben full-service leverancier van portieverpakkingen Van Oordt, Nespresso en de Diamant-groep een mooie samenwerking. Wekelijks verwerken zo’n 70 medewerkers van de Diamant-groep maar liefst 1,5 miljoen zakjes suiker voor Nespresso.

Marion Oomens, Manager Productie bij de Diamant-groep: “We werkten al langer samen met Van Oordt. We zijn trots dat ze een klant als Nespresso, waarvan het imago en kwaliteitsniveau hoog is, aan ons toevertrouwen.”

Goed gevoel

“Nespresso stelt hoge eisen dus alles moet kloppen”, vertelt Paul van Gastel, International Key Account Manager en Manager Export bij Van Oordt. “We zijn daarom een aantal keer bij de Diamant-groep  gaan kijken voordat we met hen in zee gingen.”

Hoge kwaliteit tegen een reële prijs

Tot op de dag van vandaag verloopt de samenwerking probleemloos.  “Van Oordt heeft nergens omkijken naar. We brengen ons werk naar Tilburg en kunnen rekenen op de inzet van de mensen. De Diamant-groep biedt kwaliteit tegen een reële prijs en is bovendien erg flexibel. Ik ben dan ook erg tevreden”, lacht Paul.

 

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep