Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Verkoopondersteuners

Sociaal sterk en ondernemend

De Diamant-groep is op zoek naar pittige

Verkoopondersteuners 24 uur – 36 uur

Ben jij enthousiast, flexibel, op een prettige manier eigenzinnig? Zit relaties opbouwen je in het bloed? Dan willen we graag met je in gesprek!

De Diamant-groep is een ontwikkel- en werkbedrijf met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief te laten deelnemen aan de samenleving. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten in de regio. Bij de uitvoering van de Participatiewet zoeken wij actief naar nieuwe initiatieven en ideeën.

Het bedrijfsonderdeel Productie en Post & Vervoer richt zich op de mensen met een laag verdienvermogen en/of een grote begeleidingsbehoefte. Wij verpakken voor onze klanten honderden verschillende producten op jaarbasis. Ook bezorgen wij post en pakketten en wij vervoeren op dagelijkse basis tientallen medewerkers. Klanten kiezen voor ons omdat zij onze doelstellingen ondersteunen en graag bijdragen aan maatschappelijk ondernemen.

Functie inhoud

Doel van de functie

Je ondersteunt de accountmanager ten behoeve van acquisitie voor passend en zinvol werk voor de medewerkers van Productie en Post en Vervoer.

Taken die horen bij de functie

Je voert marktonderzoek uit, maakt calculaties en offertes, pleegt acquisitie en relatiebeheer en handelt eventuele klachten af.

Functie eisen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Je bent in staat om informatie op een juiste manier schriftelijk door te geven en je hebt voldoende kennis van MS Office. Je bent assertief in de communicatie met anderen. Je kunt relaties opbouwen en onderhouden. Je bent flexibel, dat betekent dat je allerlei verschillende taken kunt uitvoeren. Daarnaast ben je resultaatgericht, je kunt de benchmarks van onze organisatie voortdurend overschrijden.
  • Een frisse blik én positieve instelling: een dosis energie die nodig is binnen een omgeving die aan het veranderen is. Omgaan met weerstand en kritiek gaat jou gemakkelijk af.
  • Je staat sterk in je schoenen, je bent stressbestendig, onafhankelijk en een tikkeltje eigenzinnig. Je kunt eenvoudig schakelen en bent in staat zelfstandig te werken.

Aanbod

Een zeer afwisselende functie binnen een organisatie met een dynamische, mensgerichte manier van werken en met elkaar omgaan. Geen dag is hetzelfde! Leuke collega’s die veel ervaring hebben met de doelgroep en het inrichten van werkprocessen, waarmee je kunt sparren.

Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder IKB en salaris conform cao gemeenten, aanloopschaal 7, functionele loonschaal 8. Indeling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met de accountmanager van Productie en Post & Vervoer (Wouter Hannen, 06 53548646).

Wil je meer weten over onze organisatie, bekijk dan zeker onze bedrijfsfilm op:   https://youtu.be/7gFQN738GhE of bekijk één van onze websites: www.diamant-groep.nl/ www.18k.nl.

Herken jij jezelf (of iemand die je kent?) in deze functie, dan nodigen we je uit ons te overtuigen van je kwaliteiten, op een manier die bij je past. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 25 juni 2022 per e-mail en kun je richten aan Laura van Ree: laura.van.ree@diamant-groep.nl

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep