Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto vuurwerkafval

Vuurwerk opruimen, dat doen we samen!

Elk jaar wordt het nieuwe jaar ingeluid met vuurwerk. Het levert niet alleen prachtige plaatjes op, maar zorgt daarna ook voor straten die vol liggen met vuurwerkafval. Dit vuurwerkafval is slecht voor het milieu en bovendien nog gevaarlijk ook. Zeker als er door kinderen op zoek gegaan wordt naar vuurwerk dat nog afgestoken kan worden. Des te meer reden om samen de schouders eronder te zetten zodat Tilburg weer een stukje schoner en veiliger wordt.

Opruimen

De medewerkers van Groen Xtra zullen in de eerste week van januari 2020 de opruimwerkzaamheden starten om zo snel mogelijk de straten weer schoon en veilig te krijgen. Maar ook u kunt een handje helpen, de straten zijn tenslotte van ons allemaal! Pak samen met uw gezin of de buren de bezem en veeg uw straat weer vuurwerkvrij. Zo zorgt u er samen met ons voor dat het vuurwerkafval geen schade aanricht en niet blijvend in de natuur terecht komt. Vuurwerkafval mag bij het restafval gegooid worden.

Melding doen

De opruimwerkzaamheden van het vuurwerkafval zullen rond 10 januari 2020 afgerond zijn. Ziet u na deze datum toch nog vuurwerkafval liggen en u bent niet in staat dit zelf op te ruimen? Maak hier dan melding van. Dat kan via de Buiten Beter app of via 14013. Zorg er dan voor dat u zo specifiek mogelijk de locatie vermeld zodat wij weten waar we moeten zijn om het op te ruimen.

Groen Xtra wenst u een mooi en afvalvrij jaar toe !

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep