Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto medewerker Productie die werkt op afdeling ArtiTeq

ArtiTeq een tevreden klant: “We doen het samen, zoals het hoort in een partnership”

Al sinds 1998 besteedt ArtiTeq een breed pakket aan inpakwerkzaamheden uit aan Diamant-groep. “Dat we zeer tevreden zijn over de samenwerking spreekt voor zich”, lacht Robert van Nistelrooij, “anders hou je het zo lang niet vol”. ArtiTeq is één van de vaste klanten van Diamant-groep die het hele jaar door werk aanlevert.

Robert is manager operations bij ArtiTeq: “Wij zijn gespecialiseerd in schilderij ophangsystemen in veel verschillende modellen en vormen. We maken systemen voor allerlei toepassingen en werken wereldwijd in meer dan 50 landen”. Sinds het begin van de samenwerking is er veel verbeterd en veranderd. “Diamant-groep is professioneler geworden. Dat blijkt onder andere uit hoe ze de voorraden onder controle hebben”, vertelt hij. “Maar ook op het gebied van planning en productie hebben ze een flinke groei doorgemaakt.”

Over de vloer

De samenwerking is intensief, er is zeer regelmatig contact. Dat beaamt ook afdelingsmanager Leo Franken. “Robert komt regelmatig bij ons over de vloer en ook met de planner en inkoper van ArtiTeq is een goed contact ontstaan”, zegt hij. “Als er nieuwe producten op de markt komen die verpakt of gekrompen moeten worden dan maken we een model, nodigen we hen uit en leggen we onze ideeën aan ze voor”.

We doen het samen

Leo legt de lat graag hoog. “Ik vind het belangrijk dat we kwaliteit leveren”. Dat dat wel goed zit blijkt uit het feit dat er vrijwel nooit klachten zijn van de opdrachtgever. En die enkele keer dat er wel iets misgaat hoeven daar amper woorden over te worden vuil gemaakt. Robert: “ieder pakt dan zijn verantwoordelijkheid en we lossen het netjes op. Dat doen we samen, zoals het hoort in een partnership”.

Verkeerde keuzes?

Robert werkt inmiddels 14 jaar voor ArtiTeq en in die afgelopen jaren valt hem steeds weer op dat medewerkers van Diamant-groep trots zijn op het werk dat ze leveren. “Dat doet wat met me. De kracht van deze mensen is dat ze heel goed zijn in repeterend werk. Ik vind het dan ook betreurenswaardig dat er nog veel mensen thuis zitten die niet mogen werken” Robert weet dat dit het gevolg is van keuzes die de overheid heeft gemaakt. Hij vraagt zich af of dit wel goed is voor de maatschappij. “Ik denk dat we deze mensen nog veel te bieden hebben, al realiseer ik me ook dat ArtiTeq, net als veel andere bedrijven, dat niet zelf kan” stelt hij.

Win-win situatie

En daar zit volgens hem de toegevoegde waarde van de Diamant-groep. “De begeleiding die deze mensen nodig hebben is intensief. Juist daarom kunnen bedrijven als het onze hen niet zelf helpen”, legt Robert uit. “Maar door werkzaamheden uit te besteden aan de Diamant-groep lever ik wel een belangrijke bijdrage. Een win-win-situatie”.

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep