Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Wij zoeken een gouden rechterhand! (assistent leidinggevende)

De Diamant-groep is een ontwikkel- en werkbedrijf met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief te laten deelnemen aan de samenleving. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten in de regio. Bij de uitvoering van de Participatiewet zoeken wij actief naar nieuwe initiatieven en ideeën.

Het bedrijfsonderdeel Productie en Post & Vervoer richt zich op de mensen met een laag verdienvermogen en/of een grote begeleidingsbehoefte. Een groot aantal mensen van diverse achtergrond werkt elke dag met veel plezier bij ons. Onze medewerkers werken in een professionele bedrijfsruimte en samen leveren wij een kwalitatief eersteklas product af. Wij verpakken voor onze klanten honderden verschillende producten op jaarbasis. Ook bezorgen wij post en pakketten en wij vervoeren op dagelijkse basis tientallen medewerkers. Klanten kiezen voor ons omdat zij onze doelstellingen ondersteunen en graag bijdragen aan maatschappelijk ondernemen.

Wat ga je doen?

Wil je werken aan een betere toekomst voor onze medewerkers? Dan biedt de Diamant-groep jou de ideale werkplek! Je stuurt de dagelijkse productiewerkzaamheden aan. Je zorgt ervoor dat de medewerker op de juiste plek zit en geeft aanwijzingen. Afhankelijk van de medewerker zal je de werkinstructies regelmatig moeten herhalen. Onze medewerkers worden bij de verschillende productieprocessen gedurende de hele dag door jou begeleid. Je hebt regelmatig contact met de werkspecialist over de voortgang van het werkproces. En de teamleider vraagt jou om input over de ontwikkeling van de medewerker.

Wat vragen we van je?

Enthousiasme en leergierigheid, daar zijn we naar op zoek! Opleiding en ervaring staan bij ons niet voorop. Het belangrijkste is dat je elke dag blij wordt van het werken met onze doelgroep. Je leert graag en vindt het een uitdaging je verschillende productieprocessen eigen te maken. Ook heb je goede sociale vaardigheden en je weet stressvolle situaties met een dosis humor op te lossen. Zie je jezelf in deze functie werken, dan zijn we naar jou op zoek! Je kunt dus een schoolverlater zijn of een kandidaat met jarenlange ervaring.

Wat bieden we je?

Een prima salaris met goede arbeidsvoorwaarden (cao gemeenten). Zoals beschreven in de functie-eisen selecteren we vooral op enthousiasme voor dit werk. Salarisindeling is passend bij je ervaring en je opleiding.

Wil je nog wat weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Janneke Vaanholt, Teammanager Werk, telefoon: 06 43 58 36 55 of Aimee Bergmans, Werkspecialist, telefoon: 06 43 59 74 41.

Heb je interesse?

Herken jij jezelf (of iemand die je kent?) in deze functie, dan nodigen we je uit ons te overtuigen van je kwaliteiten, op een manier die bij je past. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 7 november 2022 per e-mail en kun je richten aan Laura van Ree, personeelsadviseur Laura.van.Ree@diamant-groep.nl

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep