Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto van medewerker Wim werkzaam bij LOA Automotive

Wim Leermakers werkt 50 jaar bij de Diamant-groep

Op 7 augustus vieren we dat Wim Leermakers 50 jaar in dienst is bij de Diamant-groep. Een bijzondere gebeurtenis en een goede reden om Wim extra in het zonnetje te zetten!

Wim vertelt: “Na school ben ik meteen gestart bij de Diamant-groep. Eerst heb ik drie maanden stagegelopen en vanaf 1 augustus 1970 ben ik in dienst gekomen. Ik ben gestart in het B-gebouw van de Riethoorn (nu Productie). Hier heb ik diverse werkzaamheden gedaan, zoals schoendozendeksels vouwen en sigarendoosjes in elkaar zetten. Ik had het hier erg naar mijn zin, er heerste een gemoedelijke sfeer en ik voelde me er op mijn gemak. In 1975 zijn we overgegaan naar de Vossenberg (nu Productie). Hier heb ik 25 jaar gewerkt en heb ik vooral montagewerk gedaan. Naast het werk heb ik ook Engelse les en zwemles gehad.

Dagje uit
Ook bij de Vossenberg had ik het naar mijn zin. We spaarden maandelijks een bedrag voor een dagje uit. Dat waren leuke uitstapjes zoals een bezoek aan Burgers Zoo, Madame Tussauds in Amsterdam. In 2000 zijn we samengevoegd met de Riethoorn. Hier heb ik allerlei inpakwerk gedaan, zoals het inpakken van snoepgoed en kerstpakketten.
Vervolgens heb ik een paar maanden bij De Schoonmaak Coöperatie gewerkt, maar dat lukte fysiek niet. Daarna ben ik weer teruggegaan naar Productie. Sinds 2009 werk ik samen met 45 collega’s van de Diamant-groep bij LOA Automotive. LOA Automotive is gespecialiseerd in het poedercoaten/lakken van met name auto-onderdelen. Ik houd me bezig met het ophangen van de producten in rekken, zodat ze gelakt of gepoedercoat kunnen worden in de lakstraat.”

Pensioen

“Ik ben nu 65 jaar en heb er voor gekozen om met vervroegd pensioen te gaan. Ik heb nog een aantal verlofdagen en die neem ik op, zodat 16 juli mijn laatste werkdag is. Na mijn afscheid ga ik eerst genieten van een heerlijke vakantie naar Toscane. Hopelijk gaat deze door, maar in verband met de coronacrisis is dat nog niet zeker. Daarna wil ik twee dagdelen per week vrijwilligerswerk doen.”

Feest

“Vanwege de coronacrisis is het niet mogelijk om één groot feest te geven, daarom zijn er drie feestmomenten. 30 juli koffie en gebak met mijn collega’s, 2 augustus familiefeest en 7 augustus bowlen bij Dolfijn met mijn collega’s van de Diamant-groep en enkele collega’s van LOA. Een mooie afsluiting van mijn werkbare leven bij de Diamant-groep.”

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep