Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Winkelmanager bij La Poubelle voor 36 uur per week

Ervaren, gedreven en enthousiast!

La Poubelle is een goed draaiend, zelfstandig opererend kringloopbedrijf met een eigen, maatschappelijk gezicht met locaties in Tilburg, Goirle en Rijen. Het kringloopbedrijf bestaat uit drie kringloopwinkels, een afdeling logistiek en een diversiteit aan werkplaatsen en is een onderdeel van de Diamant-groep, de sociale werkvoorziening van Tilburg en 5 regiogemeenten.

Karakteristiek aan onze organisatie is de kleurrijke mix van mensen die er werken. Het hart van de organisatie bestaat uit vakmensen en begeleiders, zij sturen een grote groep medewerkers en vrijwilligers aan die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. In totaal zijn er binnen La Poubelle wekelijks ruim 300 mensen actief. In onze kringloopwinkels is het verrassend, budgetproof en gezellig shoppen. La Poubelle is een begrip in Tilburg onder alle lagen van de bevolking. Elke dag zijn er nieuwe items in onze winkels te vinden. Stuk voor stuk unieke producten met een geschiedenis of een verhaal.

Ben jij een enthousiaste, ervaren en gedreven leidinggevende, die passie heeft voor het werken binnen de detailhandel? Zijn de woorden daadkracht, motivator en ondernemend op jou van toepassing? Ben je in staat een prettige sfeer te creëren onder medewerkers en klanten? En ben je op zoek naar een baan die je iedere dag weer uitdaagt, zowel commercieel maar ook in de omgang met jouw medewerkers en klanten? Dan kun jij jezelf bij La Poubelle overtreffen!

Wij zijn op zoek naar een geboren leidinggevende met ervaring binnen de detailhandel. Je bent in staat sturing te geven, te plannen, te organiseren en te motiveren zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen. Als werkleider van de kringloopwinkel ben je gastvrij, je creëert sfeer en je hebt oog voor detail. Je snapt waar we voor staan en je kunt dit gedachtengoed als een echte ambassadeur overbrengen op onze klanten én onze medewerkers. Ook commercieel sta je sterk in je schoenen, je ziet kansen, toont initiatief en hebt het lef om dingen anders te doen. Je zorgt ervoor dat het winkelteam net zulke goede service kan bieden als jij. Als sympathieke maar doortastende leider ben je in staat om jouw mensen op de voor hen juiste plek neer te zetten en ze constructief te inspireren en te motiveren. Jouw doel is het overtreffen van verwachtingen, iedere dag weer. Als het om onze medewerkers gaat laat je ze zien dat ze veel meer kunnen dan ze denken, als het om de klanten gaat geef je ze het gevoel dat we alles in huis hebben: als wij een artikel niet hebben, dan hebben ze het ook niet nodig.

Je geeft leiding en begeleiding aan de medewerkers van de winkel, medewerkers die op de reguliere arbeidsmarkt (nog) niet of moeilijk aan de slag komen. Hierbij wordt je ondersteund door 3 assistent-werkleiders. Je maakt onderdeel uit van een team van werkleiders dat aangestuurd wordt door de bedrijfsleider van het kringloopbedrijf. In de kern ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van het proces in de winkel(s). Je weet als doortastende leider de mensen op de juiste plek in te zetten, ze dagelijks te inspireren en te motiveren, verwachtingen van onze klanten te overtreffen en met je team te zorgen voor een goede service en de verkoop van onze mooie tweedehands producten.

Ben jij:

  • een daadkrachtige leidinggevende met passie voor de detailhandel, voel je je betrokken bij onze doelgroep, beschik je over ruime ervaring als leidinggevende en heb je een hbo werk- en/of denkniveau?
  • een mensgerichte, motiverende leidinggevende, met aandacht voor ontwikkeling en groei?
  • voldoende cijfermatig, organisatorisch en planmatig ingesteld en beschik je over kennis van MS Office?
  • in staat helder te communiceren en alert op een goede mondelinge en schriftelijke presentatie?
  • servicegericht, zelfstandig, maar ook iemand die graag samenwerkt?
  • ondernemend en resultaatgericht en kun je overtuigen?Wij bieden een afwisselende functie met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie met een dynamische, mensgerichte manier van werken en met elkaar omgaan. Verder bieden we je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Voor meer informatie over de functie/onze organisatie, kun je contact opnemen met Theo van der Bruggen, manager van Stichting La Poubelle, bereikbaar via ons centrale nummer 013 54 39 222.
  • Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature. We ontvangen je motivatiebrief en C.V. graag uiterlijk 9 december 2018 per e-mail, gericht aan Anouk Snoeren (personeelsadviseur); anouksnoeren@poubelle.nl.

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep