De Diamant-groep heeft een nieuw label!

1 apr 2022

Onze organisatie is continu in ontwikkeling. We zitten midden in de overgang van een klassieke uitvoeringsorganisatie SW naar een modern ontwikkel- en werkbedrijf. En dat betekent nogal wat. Het aantal medewerkers daalt elk jaar en de arbeidsmarkt vraagt iets anders dan we tot nu toe gewend waren. Om financieel gezond te blijven én medewerkers de hulp te kunnen blijven geven die ze verdienen, zijn veranderingen noodzakelijk. We moeten kosten besparen. En nieuwe vormen van dienstverlening en businessmodellen bedenken.

Eén van de acties om deze doelen waar te maken, is het samengaan van de Begeleidings- en Bemiddelingsorganisatie (BBO), het Adviescentrum en P-detachering/ 18k. Deze nieuwe afdeling, met een nieuwe naam KikMaat, vertegenwoordigt de gehele Diamant-groep. En vormt daarmee de voordeur voor zowel werkzoekenden, werkgevers als verwijzers.

Waarom deze naam?

Kik staat voor de ‘kick’ die we mensen bezorgen. Van ontwikkeling, de stap naar voren, gericht op de toekomst.

Maat is de ander die je steeds nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en vooruit te gaan. En het maatwerk wat daarvoor nodig is. We brengen maat in iemands leven aan, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Bekijk op www.kikmaat.nl alle mogelijkheden die we werkzoekenden, werkgevers en verwijzers bieden.