Nieuwe boom in Leijpark cadeau aan Tilburg

23 mrt 2023

Donderdag 23 maart plantten medewerkers van Groen Xtra – onderdeel van de Diamant-groep – samen met wethouder Maarten van Asten een populier in het Leijpark. De boom is een cadeau van Groen Xtra aan Tilburg. De gemeente vertrouwt de komende vier jaar opnieuw op de medewerkers van Groen Xtra voor het onderhoud van de publieke omgeving.

“We vonden een passend & groen cadeau voor dit vertrouwen op zijn plaats,” vertelt Karel van Remunt, manager Groen Xtra. “Deze boomsoort staat symbool voor bescherming, flexibiliteit, veelzijdigheid, zekerheid en is bovendien goed geworteld. Precies zoals onze samenwerking.”

Nieuwe contract belangrijk voor leefomgeving en mensen 
“Deze verlenging is een compliment aan onze medewerkers en zorgt ervoor dat ook de komende vier jaar hier mensen hun ontwikkel- en werkplek vinden en behouden. Dat is enorm belangrijk om ook mensen voor wie werk niet vanzelfsprekend is, mee te laten doen,” vertelt Karel van Remunt, manager Groen Xtra, trots. 

Wethouder Maarten van Asten is ook blij met het voortzetten van de samenwerking. Als gemeente hebben we een fijne leefomgeving hoog in het vaandel staan. Ik ben erg blij dat Groen Xtra daarin weer onze partner is. En natuurlijk zijn we blij met deze mooie nieuwe aanwinst in het Leijpark”.