Diamant-groep beeldmerk

Meewerkend Groundsman/Voorman/-vrouw Sportvelden

9 nov 2023

De Diamant-groep is het sociale leerwerkbedrijf van de regio waar veel mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Haar missie is een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet. Klopt jouw hart sneller van het groen? Heb je ervaring met het begeleiden van medewerkers en zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor mooie en nette sportvelden in de gemeente Goirle? Dan zoeken wij jou! Groen Xtra is een professioneel marktgericht groenwerkbedrijf dat onderscheidend wil zijn in de beste totaaloplossing voor haar klanten en opdrachtgevers.

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Meewerkend Groundsman/Voorman/-vrouw Sportvelden

32- 36 uur per week

Functie

Als Groundsman / voorman  sportvelden kom je te werken op de sportparken die de Diamant-groep beheert voor de gemeenten Goirle en Riel. Dit varieert van voetbal, hockey, handbal tot de schietvereniging. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de gehele sportcomplexen er goed bij liggen. Dus niet alleen het veld, maar ook alles er omheen.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van het dagelijks en langere termijn onderhoud van de sportvelden en het terrein er omheen in de gemeente Goirle. Samen met andere medewerkers draag jij er zorg voor dat de sportvelden er perfect bij liggen. Als voorman/vrouw begeleid je een groep van maximaal 8 medewerkers. Je werkt onder opdracht van de uitvoerder. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en mede uitvoeren van het onderhoud van de sportvelden. Je verdeelt het werk, geeft instructies, voert zelf taken uit en zorgt ervoor dat de planning van de werkzaamheden gehaald wordt. Uiteraard draag je zelf bij aan de uitvoering van de werkzaamheden waarbij je continu aandacht hebt voor veiligheid, kwaliteit en milieu.

Wat we vragen

 • Affiniteit met sport en werkervaring in onderhoud van sportvelden en of groenvoorziening.
 • Minimaal VMBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in het aansturen en begeleiden van medewerkers is een pré.
 • Affiniteit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij je vooral kijkt naar mogelijkheden.
 • Ervaring met het werken en bedienen van machines die nodig zijn voor het onderhoud van de sportvelden zoals tractor, maaimachine, aanbouwwerktuigen en belijningsmachine voor onderhoud sportvelden.
 • Een gelding VCA-certificaat (of de bereidheid deze via ons te halen).
 • Technische en praktische instelling.
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • In het bezit van rijbewijs BE en T (of de bereidheid deze via ons te halen).

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie in een op de toekomst gerichte organisatie.
 • Ontwikkelmogelijkheden.
 • Het salaris zal afhankelijk van kennis en ervaring worden ingeschaald conform Cao Gemeente in schaal 5. Daarnaast kent de Cao Gemeente een IKB-opbouw van 17,05% en 27 vakantiedagen op jaarbasis.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie? Neem dan contact op met onze projectleider: Ad Rovers / 06 55812524 of kijk op: www.groenxtra.nl en www.diamant-groep.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ontvangen wij graag je reactie per mail naar Werkenbijgroenxtra@diamant-groep.nl.