Meewerkend Voorman/-vrouw Tuinploeg Koningshoeven

2 aug 2023

Let op, deze vacature is alleen bedoeld voor kandidaten met een doelgroep indicatie (niet TBM) of indicatie sociale werkvoorziening.

De Diamant-groep is het sociale leerwerkbedrijf van de regio waar veel mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Haar missie is een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet. Klopt jouw hart sneller van het groen, heb je ervaring met het begeleiden van medewerkers en zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor een mooie en schone tuin in en rondom de locatie Koningshoeven? Dan zoeken wij jou! Groen Xtra is een professioneel marktgericht groenwerkbedrijf dat onderscheidend wil zijn in de beste totaaloplossing voor haar klanten en opdrachtgevers.

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Meewerkend Voorman/-vrouw Groen

(32- 36 uur)

Functie

Als voorman/-vrouw begeleid je een groep van circa 6 medewerkers. Je werkt onder opdracht van de uitvoerder. Samen met je ploeg voer je alle voorkomende werkzaamheden uit in en rondom de tuinen van Abdij Koningshoeven. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van het onderhoud van de tuin. Je verdeelt het werk, geeft instructies en zorgt ervoor dat de planning van de werkzaamheden gehaald wordt. Uiteraard draag je zelf bij aan de uitvoering van de werkzaamheden waarbij je continu aandacht hebt voor veiligheid, kwaliteit en milieu.

Wat we vragen

  • Minimaal VMBO werk- en denkniveau.
  • In het bezit van rijbewijs B is een pré.
  • Ervaring in het aansturen en begeleiden van medewerkers.
  • Affiniteit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij je vooral kijkt naar mogelijkheden.
  • Ervaring in groenonderhoud – in de breedste zin van het woord – of bereid dit te leren.
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende functie in een op de toekomst gerichte organisatie.
  • Ontwikkelmogelijkheden!
  • Het salaris zal afhankelijk van kennis en ervaring worden ingeschaald conform Cao Aan de Slag (schaal 2).

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie, neem dan contact op met onze projectleider: Peter van Alphen / 06 28 28 59 88 of kijk op: www.groenxtra.nl en www.diamant-groep.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ontvangen wij graag je reactie per mail t.a.v. Debbie Spijkers, naar hrservicedesk@diamant-groep.nl.