Diamant-groep beeldmerk

Uitvoerder

6 okt 2023

De Diamant-groep is een ontwikkel- werkbedrijf waar veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Haar missie is een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet. 

Sinds jaren voert Groen Xtra – één van de werkcoöperaties van de Diamant-groep – het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit voor Tilburg en omliggende gemeenten.

Klopt jouw hart sneller van het groen in de buitenruimte? Heb jij groene vingers en zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor een mooie en schone leefomgeving in de regio Tilburg? Dan zoeken wij jou! Groen Xtra is een professioneel marktgericht groenwerkbedrijf dat onderscheidend wil zijn in de beste totaaloplossing voor haar klanten en opdrachtgevers. Wij werken hoofdzakelijk voor gemeenten waarvoor wij het totale integraal onderhoud verzorgen.

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Uitvoerder

32 – 36 uur

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het managen, organiseren en coördineren van de uitvoering van werkzaamheden in de openbare ruimte. Het betreft aanleg en onderhoud volgens gebiedsgerichte onderhoudscontracten of integraal (beeld)bestek. Dat gaat onder andere om de inzet van medewerkers, machines, materialen en gereedschappen, het realiseren van de geplande opdrachten in zowel kwantitatief als kwalitatief opzicht en het zorgdragen voor het begeleiden en ontwikkelen van onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je geeft leiding aan 3 tot 6 voorwerkers en aan gemiddeld 30 uitvoerende (groen)medewerkers. Tevens heb je direct contact met opdrachtgevers.

Functie eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • In het bezit van rijbewijs B.
  • Kennis en ervaring met integraal groenbeheer en beeldbestekken.
  • Ervaring in een leidinggevende of begeleidende functie: je krijgt energie van het ontwikkelen en begeleiden van medewerkers.
  • Affiniteit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij je altijd kijkt naar mogelijkheden en kansen.
  • Je bent klantgericht, een goede planner en communicatief sterk.
  • Een frisse blik én positieve instelling.

Wat wij bieden

  • Zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie waarbij eigen verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief wordt toegejuicht.
  • Het salaris is conform CAO gemeenten en zal afhankelijk van kennis en ervaring worden ingeschaald in schaal 8 op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
  • Individueel keuzebudget van 17,05 % (o.a. keuze extra inkomen, verlofdagen, pensioen)

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie, neem dan contact op met één van onze projectleiders: Bas van de Kamp / 06 55 81 25 34 of Ad Rovers / 06 55 81 25 24 of kijk op: www.diamant-groep.nl en www.groenxtra.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ontvangen wij graag je reactie per mail:  werkenbijgroenxtra@diamant-groep.nl