Administratief medewerker Wagenparkbeheer

11 jul 2024

Zit jij vol energie voor een organisatie die voortdurend in ontwikkeling is? Deel jij onze passie om iedereen – ook degenen voor wie dit minder vanzelfsprekend is – een kans te geven om mee te doen in de maatschappij? Dan is een baan bij de Diamant-groep echt iets voor jou!

Bij de Diamant-groep zetten we ons in voor mensen die geen reguliere baan kunnen vinden en behouden. Wij geloven dat iedereen waardevol is en bieden mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen, zowel binnen onze eigen organisatieonderdelen als bij reguliere werkgevers.

Binnen onze organisatie zorgt de afdeling Facilitaire Zaken ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ons Wagenparkbeheer speelt een cruciale rol in het onderhoud en de verbetering van onze infrastructuur en streeft naar duurzaamheid. Daarom zoeken we een enthousiaste:

Administratief medewerker Wagenparkbeheer (20-24 uur per week)

Wat ga je doen?

Onze organisatie bruist van de ontwikkelingen en dat maakt jouw rol als medewerker wagenparkbeheer bijzonder dynamisch. Je beheert een vloot van ongeveer 240 voertuigen en bedient zowel interne collega’s als een aantal externe klanten. Tot jouw taken behoren onder andere de in- en verkoop van voertuigen, onderhoudsplanning en schadeherstel. Dagelijks coördineer je vragen, overleg je met dealers en schadebedrijven en ben je samen met jouw collega’s het aanspreekpunt van de afdeling. Bij afwezigheid van een teamlid spring jij moeiteloos bij om alle taken af te handelen. Je werkt voornamelijk met Topdesk.

In welk team kom je terecht?

Je maakt deel uit van de afdeling Wagenparkbeheer, bestaande uit twee vaste medewerkers en een tijdelijke inhuurkracht. Ons team hecht veel waarde aan samenwerking, ontwikkeling en werkplezier. We denken graag buiten de gebaande paden en staan altijd open voor innovatie. We inspireren elkaar continu om zowel individueel als als team te groeien. Kortom, een uitdagende functie waar werkplezier en persoonlijke groei hand in hand gaan.

Wie ben jij?

Jij bent ondernemend, creatief en geduldig. Je staat stevig in je schoenen en kunt flexibel inspelen op onverwachte situaties. Structuur aanbrengen is voor jou vanzelfsprekend, maar improviseren en ad hoc handelen gaat je net zo goed af. Ben jij de administratieve duizendpoot die altijd de rust weet te bewaren? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wat maakt jouw werkplek uniek?

Bij de Diamant-groep werk je in een klein, hecht team dat een groot wagenpark van ongeveer 240 voertuigen beheert. Dit maakt jouw werkplek uniek: met een compact team beheren we een grote verantwoordelijkheid, wat zorgt voor veel afwisseling en dynamiek in je dagelijkse werkzaamheden. Onze werkomgeving kenmerkt zich door snelle schakelingen en een klantgerichte houding naar onze collega’s en leveranciers, waarbij we altijd het beste voor hebben, ook als dat niet altijd zo wordt ervaren.

Je bent echt een spin in het web, waarbij je direct betrokken bent bij diverse en innovatieve projecten binnen al onze bedrijfsonderdelen. Je werkt niet alleen vóór de Diamant-groep, maar ook mét de doelgroep. Dit betekent dat jouw werk er echt toe doet en je dagelijks bijdraagt aan een inclusieve en betrokken werkomgeving.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Je verdient, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt, tussen de € 2.666,- en € 3.784,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7 cao Gemeenten, functie moet nog gewaardeerd worden).
 • Prima arbeidsvoorwaarden volgens het Personeelshandboek, waaronder pensioenvoorziening via het ABP, reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer en een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Dit budget kun je inzetten voor extra verlof, deelname aan het fietsenplan, vakantietoeslag en/of een eindejaarsuitkering.
 • We starten met een tijdelijk dienstverband van één jaar.

Wat vragen wij van jou?

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en kunt jouw communicatie makkelijk aanpassen aan verschillende gesprekspartners. Je bent leergierig, wil je graag verder ontwikkelen en hebt een servicegerichte werkinstelling. De Microsoft 365 omgeving heeft voor jou weinig geheimen meer.

Verder zoeken we:

 • Je kunt accuraat werken.
 • Bent administratief sterk.
 • Kunt overzicht bewaren en bewaken.
 • Bent stressbestendig.
 • Hebt ervaring met het werken met een PC/office.
 • Kunt snel schakelen.
 • Denkt in oplossingen.
 • Het is een pré wanneer je al kennis hebt van TopDesk.

Vragen?

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Claire Jansen-Druijts Hoofd Facilitaire Zaken, via 06-46387925. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op onze website www.diamant-groep.nl.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie dan uiterlijk vóór donderdag 15 augustus 2024 naar onze HR Servicedesk: hrservicedesk@diamant-groep.nl. We kijken uit naar jouw reactie!