Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Beschut Werk een uitkomst

“Ik werk nu bijna een jaar bij Groen Xtra. In het verleden heb ik via de Mytylschool stage gelopen bij Groen Xtra, maar in 2015 hield de Wsw op te bestaan en was er geen plek voor mij. Dat vond ik erg jammer. In 2017 kwam ik gelukkig in aanmerking voor Beschut Werk.

Ik vind het heerlijk om buiten te werken. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit schoffelen, harken, zwerfvuil ruimen en meehelpen met aanplanten, bladblazen en snoeien. Het is heel afwisselend werk.

Ik heb hiervoor geprobeerd om bij een reguliere kwekerij te werken, maar dat lukte niet. Het was te chaotisch en stressvol. Ik wil heel graag werken en ben heel blij dat dit bij de Diamant-groep kan.”

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep